چرا بریانی جای در قلب

در حال حاضر که بریانی در اخبار — با برخی از بخش ها تلاش برای تبدیل آن به یک نماد تفرقه سیاست — من باید قلم قصیده به ظرف است که بسیار نزدیک به قلب من. خوانندگان به طور منظم خواهد شد می دانم که من هرگز می گویند هیچ به بریانی. و در حالی که من آنها را دوست دارم همه Awadhi کلکته Moplah یا تامیل بریانی — من فکر می کنم تاج می رود به حیدرآباد را kachchi بریانی.

است که چرا من تا حدودی شیفته زمانی که من یک تماس از یک جوان نماینده حیدرآباد تحویل مواد غذایی خروجی به عنوان شناخته شده بروید! بریانی. هیچ جایزه برای حدس زدن آنچه که در منو وجود دارد: بریانی, البته, اما آنچه برای من جالب بود که آن را نیز به فروش می رساند حلیم (و یک میزبان از دیگر ظروف).

مرد پشت بروید! بریانی مهندس نرم افزار است به نام احمد خان که آمد به دهلی نو به دنبال یک رویا و عطر ادویه جات ترشی جات و پس از کار در دبی در حالی که برای. احمد است از حیدرآباد و به من گفته او الهام گرفته شده بود توسط مادرش که زد یک کسب و کار کیترینگ. او آموزش دیده سرآشپزها در خروجی و معرفی آنها به پیچیدگیهای حیدرآباد خوردم. نتیجه این است که این نوع از مواد غذایی است که شما لذت بردن از.

در منوی انواع غذاهای بریانی مرغ 65 بریانی, تخم مرغ, دام بریانی و Keema دام بریانی. این نیز ارائه می دهد مرغ Korma مرغ 65, Nargisi کباب پنیر 65 سویا 65 سیب زمینی و 65 و سبزی Chowgra (یک ظرف مخلوط سبزیجات و پنیر).

Shami Kebab

در حال حاضر خروجی (در Ganga خرید مجموعه بخش 29 Noida; از 11:30 صبح تا 4:00 a. m.; 8010755755) ارائه می شود تنها به Indirapuram و Noida اما قصد دارد به گسترش به مناطق دیگر.

من سعی کردم از مرغ Zafrani بریانی (₹319) و گوشت گوسفند Zafrani بریانی (₹289). هر دو برنج ظروف به خوبی پخته آبدار با تکه های گوشت جوجه اشیانه در معطر دانه برنج. این گوسفند بریانی تا به حال بدون استخوان قطعات گوشت, خوشمزه مناقصه و تند. آن را به حال شده پخته شده در دام – در آهسته حرارت در یک ظرف مهر و موم شده – و آمد با raita و salan. من لذت می برد salanهم بود که کمی تند. سبزی دام بریانی (₹229) پخته شده و لوبیا و هویج و گل کلم و نخود فرنگی.

من عاشق Golconda امضا حلیم (₹219). این گوشت و عدس ظرف خامه و صاف بود و فقط در حق بسیاری از ادویه جات ترشی جات. مواد تشکیل دهنده شده بود پوره درست بیش از حد. علاوه بر این از برگ گشنیز به حلیم داد و آن را به یک رنگ و پیچ و تاب. آنچه به آنها تماس بگیرید دلمه مرغ, شامی کباب (₹269 برای چهار قطعه) است که کمی مانند Shikampuri کباب, من فکر می کردم اما با یک هسته کوچک تازه و پنیر و فلفل سبز و تخم گشنیز و برگ اضافه کردن به طعم و مزه.

من به پایان رسید من غذا تنها با یک قاشق مربا خوری شاهی Tukda (₹129). این دسر سوخاری نان آغشته به شربت شکر و صدر با آجیل بود فقط راه درست را برای پایان دادن به آنچه که تبدیل به یک وعده غذایی خوب در واقع. من خوشحالم که جوان احمد در خود به دنبال جای پای مادر – و متوجه رویای خود را.

نویسنده جانباز منتقد مواد غذایی

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>