چه Mogambo اند رول ؟

زندگی در یک شهر که خود قسم کباب ترکی یکی از روش های مرغ sheekh رول در فانوس از روی احتیاط. پیچیده شده در کره, کاغذ ظاهر آن را شبیه عربستان رول. اما با ماهرانه چاشنی مرغ sheekh و ترد slivers پیاز منظمی روکشی در یک rumali roti آن است که پشت سر هم از عطر و طعم بسیار متفاوت از یک کباب ترکی را blandness. و خوشبختانه این نیست پوشانده در سس مایونز!

هتل فانوس افتتاح شد و در سال 1975 توسط اواخر al ard حسین شروع به عنوان یک کباب کیوسک در بنگلور و یک زیر وفادار برای خود کباب رول. در طول سال آن را در بر داشت یک جایی در قلب Malayalis بیش از حد آیا آنها زندگی می کردند در بنگلور یا خوردند در یکی از رسانه ها زمانی که آنها سفر وجود دارد.

درست از زمانی که این 16 نفره رستوران افتتاح اولین کرالا پاسگاه در Kaloor-Kadvanthra جاده را بسته بندی شده. دومینیک Tharakan اجرا می شود که حق رای دادن می گوید: “من سعی کنید به فشار در سفر به فانوس هر زمان من در بنگلور” توضیح داد که چرا او را انتخاب کرد و این زنجیره برای کوچی.

زمینی (لاستیک) که به کالج رفت در بنگلور دومینیک تصمیم گرفت برای رسیدن به کسب و کار رستوران به عنوان تنوع. فانوس او می گوید: یک انتخاب خوب از مواد غذایی متفاوت است از آنچه در دسترس است در شهر.

رستوران بدون سر و صدا داخلی انجام می شود در قهوه ای و سفید و فضای کوچک هوشمندانه دستکاری شده به طوری که آن را احساس نمی کند انباشته. آشپز/آشپزخانه کارکنان آموزش دیده بودند در ساخت رول در بنگلور برای دو هفته قبل از راه اندازی به اطمینان حاصل شود که آنها طعم راست.

Seekh کباب ساخته شده است از زمین, گوشت, طعم دار با ادویه جات ترشی جات و سپس کبابی و می رود آن را به تقریبا همه چیز را در سبک. یکی از دومینیک نگرانی بود کیفیت گوشت. “گرفتن حق گوشت است و همه چیز آن را به منابع دقت کنید. به خصوص پس منو گوشت مبتنی بر” او می گوید. بنابراین او به ارمغان آورد یک قصاب از بنگلور به تیز کردن گوشت و کمک به انتخاب یک فروشنده به خصوص گوشت گاو به جای. بعد از چهار-پنج روز recce آنها دو مکان در Kaloor و Thoppumpady.

منو همان است که بنگالور فانوس”, حتی ادویه مخلوط (سرگرمی) آورده است از وجود دارد. کباب و rotis ساخته شده در خانه. رول جالب در شش ‘اندازه’ — منظم تنومند و بدقواره سخنان رامبو Sambo و Mogambo — بسته به تعداد کباب بسته بندی شده در داخل. این نام نیز برداشت توسط al ard جز Mogambo که فرزندان خود انتخاب کرد. محبوب رول اینجا گوشت گاو sheekh گوشت گاو ایرانی و فلفل رول مرغ.

در حالی که به طور منظم یک seekh کباب Mogambo بزرگترین شش. محبوب ترین اندازه است ادم تنومند و بدقواره, دومینیک می گوید. “با دو کباب گوشت-rumali roti نسبت درست و مناسب است. با این کربوهیدرات-گوشت نسبت تمایل به کار با سلامت آگاه است.” رول قیمت بین ₹ 70 و ₹345.

What’s a Mogambo roll ?

برای کسانی که به دنبال خوردن یک وعده غذایی از برنج برای ناهار, Dominic اضافه شده است سه برنج بر اساس ترکیب — گوجه فرنگی برنج-مرغ کاری, روغن برنج-Koduva کاری مرغ و گوشت گوسفندی قیمه ی biriyani. “همه منابع از دستور العمل های از دوستان و خانواده.” این Koduva مرغ کاری است که مادر خود را در قانون است. با زبانه دار تمبر هندی و انبه ترشی به عنوان ظرف خدمت در Koduva خانوار. کاری ساده است به طوری که ترکیبی. این گوشت گوسفندی قیمه ی بریانی یک زبانه دار امر شاید از گوجه فرنگی. بر خلاف منظم biriyani از گوشت گوسفند استفاده از گوشت چرخ کرده نه قطعات گوشت گوسفند به برنج نسبت 1:1 است که باعث می شود آن گوشتی است.

انواع دسر در خانه ساخته شده توسط دومینیک و شامل کیک شکلات و نارگیل burfi. نوشیدنی در منو ها چای سیاه (هل و زنجبیل و لیموترش), ترش, آب و باکره, Mojito, باید سعی کنید.

رستوران باز می شود در ساعت 12: 30 بعد از ظهر و بسته در 12 am.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>