‘تلویزیون نقش مهمی در ساخت مردم آگاه از غذاهای’: آشپز Abhijit Saha

موسس و مدیر و آشپز, Avant Garde مهمان نوازی Pvt Ltd, Abhijit Saha است که در پشت برخی از شهرستان های شناخته شده رستوران مانند فاوا سنگ نمک و مدرن اروپایی رستوران با تمرکز بر اسپانیا Caperberry که تکمیل 10 سال 2019. مشهور آشپز که 29 سال تجربه از جمله 12 سال به عنوان یک آشپز-کارآفرین در صنعت به تازگی منتشر شده کتاب خود Caperberry کتاب آشپزی. Abhijit نشستم برای چت با MetroPlus به بحث در مورد کتاب خود بنگلور, مواد غذایی و بیشتر. گزیده ای:

چه چیزی الهام بخش شما برای نوشتن این کتاب ؟ شما میتوانید در این فرایند قرار دادن آن با هم ؟

من شده فکر کردن در مورد نوشتن یک کتاب برای یک زمان طولانی. در نهایت هنگامی که ما متوجه است که Caperberry که قرار بود برای تکمیل 10 سال به خودم می گفتم من باید فکر می کنم در مورد شروع آن زود است. من شروع به چهار سال پیش و دیدم آنچه که من تا به حال با من است که می تواند به این کتاب است. من می خواستم برای ایجاد یک داستان است که می تواند مفید باشد.

این یکی از پروژه های است که عزیز من. در آن زمان بسیاری از زمان و تلاش و انرژی برای قرار دادن این با هم. من همیشه می دانستم که آن را دشوار است برای نوشتن یک کتاب. این است که یک کتاب دستور غذا. این به شما می گوید داستان از بیش از 10 سال است. بنابراین شما باید مطمئن شوید که همه چیز در دنباله سمت راست.

ما یک اروپایی مدرن رستوران با تمرکز بر اسپانیا واقع در بنگلور. است که چرا این کتاب شروع می شود با داستان بنگلور و سپس آن را در مورد سفر من در اسپانیا, در مورد الهام بخش است. و همچنین در مورد چیزهایی که ما انجام داده اند ما چگونه باز رستوران ما چگونه برنامه های آموزشی رویدادها و جشنواره ها و…. ما همچنین یک شراب خوب لیست و کارناتاکا بودن شراب, تولید, دولت, حتی کسانی که شراب برجسته می شوند.

ایده این بود که باید آن را یک کتاب است که مردم در بنگلور و هند خواهد بود افتخار. هدف من همیشه برای نوشتن یک کتاب است که می تواند با بالاترین کیفیت.

آن زمان ما دو سال برای انجام این عکس برای این کتاب. ما شات حدود 600 دستور العمل و سپس انتخاب 100 برای رفتن به کتاب است.

که کتاب هدفمند ،

آن است که نه فقط برای آشپز خانه و یا افرادی که به خرید کتاب بلکه برای سرآشپزها جوان, دانشجو, سرآشپزها و هر کسی که میخواهد به یادگیری در مورد راه اندازی یک رستوران. هدف از نوشتن این کتاب این بود که به درک کاملی از نحوه راه اندازی یک رستوران.

بسیاری از رستوران ها باز و به سرعت نزدیک. چه هستند برخی از عوامل که برای اطمینان از موفقیت کسب و کار ؟ ایده باز کردن یک رستوران هیجان انگیز است. برای اجرای آن به خوبی, اما با حفظ کیفیت و نگه داشتن رفتن در زمان های دشوار است (به دلیل وجود خواهد داشت فراز و یو پی اس) و مدیریت و الهام بخش این تیم مهم است. یکی باید دانش خوبی از این موضوع یک ایده و آیا بازار نیاز به چنین مفهوم است. جدا از هزینه های املاک و مستغلات وجود دارد بسیاری از هزینه های که ممکن است درک نمی کنند.

چگونه مواد غذایی در بنگلور تغییر از سال 2009 ؟

آن منفجر شد. پس از آن وجود دارد که کارخانه های لبنی QSR (رستوران ها خدمات سریع) و ابر آشپزخانه و aggregators مانند Swiggy و Zomato.

هیجان ناهار خوری در یک رستوران و یا رفتن به یک بار نمی توان با یک ابر ، بیرون رفتن و غذا خوردن در یک رستوران است که یک تجربه اجتماعی است. شده است وجود دارد یک انفجار رستوران در بنگلور. از عرضه بیش از حد منجر به یک وضعیت که در آن بسیاری از درنده بازاریابی است. در هر نقطه در زمان بسیاری از رستوران ها در پریشانی. آنها می خواهند به اجرا و به نوعی آنها را ارائه می دهد که نه امکان پذیر است یا نه پایدار. رسانه های اجتماعی زیادی ایجاد آگاهی اما در همان زمان بسیاری از درهم و برهمی در ذهن مردم است. آن است که گاهی اوقات دشوار است برای تشخیص کیفیت یک رستوران به دلیل آن می تواند این باشد که کسی که در حال ساخت بلندترین صدا در رسانه های اجتماعی است که در حال تبدیل شدن به محبوب است. دولت قوانین و مقررات کمک نیست گاهی اوقات.

بسیاری از رستوران ها به است که در تمام سالم برای کسب و کار. در نهایت آن منجر به یک وضعیت که در آن مردم را هیجان زده نمی شود و هر شهرستان است که در یک رستوران پر جنب و جوش و زندگی شب نیست ارزش دیدن ندارد.

شما شده است یک قاضی در MasterChef. باید مردم را آگاهی و ادراک از غذاهای مختلف افزایش یافته است ؟

بله تلویزیون نقش مهمی در ساخت مردم آگاه است. با مردم با دیدن پشت-of-the-house وضعیت آنها را درک کنند چقدر کار می رود به ایجاد برخی از ظروف و نوع فشار مردم را می توان در زیر به ارائه مواد غذایی با کیفیت خوب.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>