مثلث به عنوان صفحه اصلی

این یک تخلیه زباله در این سایت غیر ممکن است ابعاد 15 ft. عرض در یک پایان و صفر از سوی دیگر و گسترش 120 ft. مالک مشخص شده بود فضا را به عنوان غیر قابل استفاده و unsaleable با ساکنان محل با استفاده از آن به عنوان یک فرصت مناسب حیاط تخلیه برای زباله های خانگی و ساخت و ساز باقی مانده است. زمانی که معماران Nischal Abhaykumar و Jesal Pathak از M9 طراحی استودیو تصمیم به خرید این سایت برای ساخت یک محل اقامت بسیاری از ابرو مطرح شد در احتیاط از چنین تصمیم گیری.

Expansive interiors

هنوز محل اقامت آنها ساخت 1500 متر مربع. ft رفتن تا سه سطح و انطباق دو اتاق خواب همراه با زندگی ناهار خوری آشپزخانه و منطقه مورد مطالعه است. ساخته شده معاصر در سبک مینیمالیستی ساختار طراحی شده است به طوری که خارجی است و اهل تفریح و بازی و belies شیب عمودی گستره. متعاقب آن نمای مبهوت ویژگی های ویندوز است که می آیند در اندازه های مختلف در نتیجه از بین بردن بصری جذب سه سطح است. “متناوب از ویندوز طول می کشد دور وضوح در سطوح علاوه بر در آوردن عنصر طراحی جالب برای سفید خارجی” ایالات Pathak.

با توجه به مثلثی باریک ابعاد از سایت, ساختار, شد, محدود به یک بخش از سایت که در عرض گسترش به 15 ft., در حالی که بخش دوم کاهش تدریجی به صفر در نظر گرفته شد تا برای ماشین پارک و فضای سبز. “چشم انداز گسترش 50 ft., با شروع از یک عرض 6 ft. برای محدود کردن به صفر در پایان از سایت” می افزاید: Pathak. معمولی ترکیب دیوار بود توزیع و جایگزین درختان و هجز به علامت گذاری مرز. نتیجه: سفید عمارت افزایش ظرافت در خیابان با یک جذاب درخت پوشش به جداسازی آن از فضای عمومی است.

The kitchen is spacious

“عملکردی فضاهای داخل ساختمان بود به گسترش بیش از 3 سطح به دلیل باریک سایت” صالح بیشتر توضیح می دهد. از آنجا که ساختمان باز می شود تا به خیابان اصلی درب ساختار به عنوان یک شکست با فضای سالن انتظار به معنی علامت گذاری به عنوان به خوبی به عنوان قرض دادن ابعاد به ورودی.

پس از ورود منطقه باریک بخشی از ساختمان به دلیل کاهش تدریجی ببعد های راه پله و یک جمع دور ابزار فضای باز به داخل سالن انتظار. گسترده تر بخش ساختمان در سطح زمین و خانه ها برای اولین بار از دو اتاق خواب. پله نمایش شفافیت با نور فلز آج و نرده تصمیم گرفتند به احساس باز بودن و گستره و فضای داخلی. نور طبیعی فیلتر از طریق پنجره سقفی بر روی پله ها.

Work area

سطح دوم با ظرفیت نشیمن و ناهار خوری که استراتژیک قرار داده شده یک بار دیگر در بخش وسیع تری از سایت. مینیمالیستی قابل حمل مبلمان علائم این منطقه زندگی می کنند خود را سبکتر حضور مکمل بکر سفید دیوارهای داخلی. آشپزخانه نیاز به فضای کمتر می یابد قرار دادن آن در باریک بخشی از ساختمان است.

اتاق خواب استاد اشغال کل سطح سوم باز به یک مطالعه کوچک. “تخت و کمد قرار می گیرد به عنوان یک جزیره در هر دو اتاق خواب. در حالی که این کار با موفقیت آدرسهای طولانی ابعاد اتاق کمد لباس به دلیل موقعیت به ارمغان می آورد قابلیت های اضافه شده به demarcating یک پانسمان منطقه در اتاق خواب” می گوید: Abhaykumar.

در مجموع عدم وجود دیوار

داخلی جالب توجه است همچنین نمایش یک فقدان کامل از دیوار به دلیل ویژگی سایت, باز کردن تمام فضاهای عملکردی به جریان آزادانه. نه تنها وجود دارد بدون درز افقی اتصال در هر سطح نیز وجود دارد یک اتصال عمودی بین تمام سطوح از طریق آسمان روشن راه پله که به عنوان ستون فقرات مرکزی ساختمان است.

“اتاق خواب, کشویی, تاشو, درب که در حال تضعیف به محل هر زمان که حریم خصوصی دنبال شده است. تنها اتاق که درب معمولی دو washrooms در اقامت” شرح و تفصیل Abhaykumar. “این درب بیش از حد افزایش ارتفاع به سقف sans معمول lintels. خود را بسط و توسعه می افزاید: یکی دیگر از ابعاد به فضا است.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>