سه سرآشپزها مشهور در دهلی


گری فاکس, از, انگلستان, فوریه 15 سال 2020

(او در اینجا به عنوان بخشی از تمام چیزهای خوب و DLF ابتکار عمل را به شما معرفی میچلین ستاره سرآشپزها به دهلی مخاطبان)

“آن را به صدا مانند یک کلیشه اما من عاشق غذای هندی می گوید:” گری فاکس که سرآشپزها در میچلین ستاره ماهی گیر در لندن است. در روز خود را خاموش او و خانواده اش لذت بردن از مواد غذایی تند پس از آن اغلب هندی یا تایلندی. آن را اغلب Brigadiers باروت و Trishna در لندن است.

Three celebrity chefs in Delhi

این است Gary سوم سفر به هند; او در آنجا ماند در اینجا طولانی ترین زمانی که در یک سفر در سراسر جهان با همسر خود. “الهام بخش من می آید از سفر” او می گوید. او میدارد تا تفاوت های ظریف از مواد تشکیل دهنده و با استفاده از آنها را برای عطر و طعم خود را و پروفیل و در واقع بدون پخت و پز است که خوردم. برای مثال او می دم کاری برگ به بو گل کلم با cashewnut شیر و کشک را به آن متفاوت “طعم طیف”. نیز وجود دارد یک cashewnut پستو, او, با, برگ کاری, نمک, فلفل و روغن زیتون.

سبک خود را از پخت و پز او می گوید: “خوشمزه, نور, ریشه در کلاسیک و تکنیک های پخت و پز, اما, تحویل در یک راه مدرن, اما آن را همه چیز در مورد عطر و طعم.” در خود شام “انتظار بزرگ, طعم, ارائه — آن را برای من بسیار مهم است که مواد غذایی به نظر می رسد به خوبی به عنوان آن را با سلیقه. باید آن را خوشمزه,” او می گوید. در حالی که خود را شاه ماهی و بره مشابه خواهد بود و این منو بر اساس اطراف چه از نخست کیفیت در هند.

در مجموعه z, DLF Emporio ₹6,500 برای پنج دوره شام با شراب 8 p. m.

پیتر Kuruvita, از, استرالیا, فوریه 15 سال 2020

(او در اینجا به پا زدن کردن جدول داستان یک دهلی نو-بر اساس پاپ آپ توسط Foodink اعزامی و Roseate هتل ها و استراحتگاه که خواهد شد را به شهر 11 سرآشپزها هر دو هفته تا مه 10)

او خود را یک آشپز restauranteur, تلویزیون, مجری, نویسنده, مشاور, surgers, ماهیگیر و مرد خانواده و داستان می گوید که در حال ادغام تمام. در یک پیش نمایش او می رود و از فردی به فرد ریختن نارگیل-سس بر روی اهمیت به عنوان او را از مادر بزرگ خود را مادر خود در دوران کودکی در سریلانکا و پسرش قدیمی ترین از سه نظر گرفتن بخشی در رقابت گشت و گذار. پیتر Kuruvita می کشد تا خاطرات به راحتی. از fondest حافظه مواد غذایی, او می گوید آن را می خواهم که به “عمه من Padmini را breadfruit کاری. او هنوز هم آن را زمانی که او می داند که من دارم می آیم. آن را فقط خامه غنی و مغذی رضایت بخش — مواد غذایی پر از خاطرات است.”

Three celebrity chefs in Delhi

زندگی او شده است را لمس کنید سلیمان: سریلانکا که در آن او خود را صرف رشد تا سال; استرالیا که او ساخته شده است صفحه اصلی; و فیجی که در آن همسر خود را می آید. “اقیانوس روح من است; آن را بخشی از من می گوید:” آشپز که نوسا خانه ساحل که دارای یک کلاه سرآشپز (استرالیا نسخه از یک ستاره میچلین) بر اساس اطراف خود را سبک پخت و پز.

شام خود را در مورد دریا با خرچنگ و ماهی و میگو تشکیل هسته آن با مواد تشکیل دهنده از مناطق استوایی: نارگیل, نخل, شراب و آناناس و آلوچه. او توضیح مواد غذایی خود را به عنوان با استفاده از تازه ترین مواد تشکیل دهنده از بیش از 200 متر دور مدرن با یک سری لنکایی پیچ و تاب. خود کره-آب پز خرچنگ و چغندر کاری در حال ظروف به نگاه به جلو به.

در Roseatte NH 8 D, بلوک Samalka; ₹از 6000 به سمت بالا برای هفت دوره شام, 8 p. m.

مارکو پیر, سفید, از, انگلستان, فوریه 15, 16, سال 2020

(به عنوان بخشی از دهلی نو برای اولین بار در جهان بر روی یک صفحه, یک جشنواره غذا در حال حاضر در نسخه پنجم آن است که تسهیل دسترسی مردم به بین المللی سرآشپزها)

مارکو Pierre سفید می گوید روگان جاش و دال در JW ماریوت در حال پر شور. مواد غذایی هند در اینجا احساس های مختلف به لندن او می گوید: “شما استخوان; من عاشق استخوان و گوشت همیشه آشپز بهتر بر روی استخوان. آن را به من می دهد بهانه ای مناسب برای غذا خوردن با انگشتان من در اینجا. همچنین من یک فن از گوسفند. در انگلستان شما با قرار دادن گوشت گوسفند در منوی خود را در فروش,” او می گوید هر چند او هنوز مطمئن شوید که چرا با وجود گوسفندی که بیشتر طعم دار از بره.

در سومین سفر خود به این کشور (خود نیز بخشی از جهان در یک صفحه) او می شود انجام masterclass کمک به مردم طبخ زعفران risotto با سبزیجات سهام. “این در مورد آموزش مردم است. این مورد به مردم بینش — بینش به جهان است. در هند شما خوردن مقدار زیادی از برنج و آن گیاهی,” او می گوید: معنی همه را به یک طعم و مزه مواد غذایی.

Three celebrity chefs in Delhi

کلاس را سفید و تعامل با مردم گفتگو او به عنوان دعوت مردم به طبخ با او های اصول ساخت یک risotto. “هنگامی که شما در یادگیری اصول و سپس شما می توانید خود را ایجاد کنید و طعم.”

شناخته شده به عنوان جوانترین آشپز سه ستاره میچلین و سپس بازگشت آنها بعد سفید بود که به نام “اصلی پسر بد از پخت و پز” توسط تلگراف آرام است و احساس می کند او را تقریبا در تعطیلات در هند. “این صبح مرا خوشمزه ترین dosa” او می گوید:, و اضافه کرد که غذاهای هندی زمان هنوز به آمده است. “مردم در هند به من داده اند بیشتر از من داده اند هند است. در هند آنها نمی سعی کنید برای تحت تاثیر قرار دادن شما. “

در Philips طعم تئاتر DLF خیابان ساکت; در فوریه 15 در 5 p. m. در فوریه 16 در 3 بعد از ظهر ₹7,500 برای همه مستر در هر دو روز

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>