این 20 ساله و دانشجو باعث می شود parottas به ضرب و شتم شانس انباشته در برابر او

Merinda Vijayan نیست خود را به طور متوسط 20 سال. تماشای او استادانه تلنگر برابر کشش و رول parottas یکی بخشوده می تواند برای بدونم که اگر آنها در حال تماشای یک ‘parotta استاد’ در محل کار. در عین حال او تنها شده است در این دو سال و آن همه اتفاق افتاده است ،

می گوید: سال دوم مقطع کارشناسی بازرگانی, دانش آموز کمک می کند که مادر او Ammini TU در کنار جاده thattukada (غرفه مواد غذایی) در Wadakkanchery نزدیکی تریسور در کرالا “من فکر نمی کنم خیلی در مورد آن. یک نیاز وجود دارد که من این کار را برای کمک به مادر من, بنابراین من [آن را انجام می دهند].”

به تازگی یک ویدئو از او ساخت parottas ویروسی رفت و پس از اینکه به اشتراک گذاشته شده در رسانه های اجتماعی. Merinda به یاد می آورد Hanan حمید کوچی بود که دانش آموز در معرض قلدری سایبر پس از یک تصویری از فروش ماهی در کالج رفت و ویروسی و می گوید: “او بود عزیزم از این افراد یک روز و سپس brickbats دنبال کرد. شما می دانید که چگونه این همه توجه…آن می تواند نتیجه معکوس به سرعت.”

Parotta عنکبوتی که تار میتند

Merinda جوانترین از Ammini است سه فرزند شروع به کار در thattukada در 2 ساعت پس از اتمام کلاس های آنلاین در صبح است. او باعث می شود parottas تا 10 pm. خانواده در بدهی است; Ammini شوهر رها هنگامی که خانواده Merinda فقط یک کلاس IV ، این ناچیز درآمد از thattukada است که به سختی به اندازه کافی به پایان می رسد دیدار و به پرداخت هزینه برای Merinda شهریه های کالج. “ما به شکل یک راه می گوید:” quick-witted Merinda.

او به ساخت parottas شد Ammini ایده که پس از تصمیم گیری او برای گسترش این منو برای جذب مشتریان بیشتر (Ammini فروش شده بود سرخ شده و تنقلات مانند vada و pazham پوری به مدت سه سال در آن نقطه) استخدام یک نر متخصص را به parottas به خدمت با مرغ و یا گوشت گاو. پس او نمی تواند parottas به عنوان او تا به حال به کار در جای دیگر Ammini تعجب اگر Merinda که به تازگی از دبیرستان فارغ التحصیل شد و سپس می تواند به قرض دادن یک دست. “آن زمان من چهار ماه تا من بالاخره استعداد آن. با دیدن من علاقه او به من آموخت که چگونه به حرکت دست من چگونه می توانید قوام خمیر را درست… همه چیز است.”

او باعث می شود parottas از هشت کیلوگرم میده خمیر. “من 16 parottas هر کیلوگرم میده و من را در حدود 130 parottas در روز است. در حال حاضر با تمام توجه ما در حال گرفتن بیشتر مردم است. در چند روز گذشته من ساخته شده parottas از 10-11 کیلو خمیر می گوید:” Merinda.

راز یک پوسته parotta نهایی crumpling اتفاق می افتد که او می افزاید. پس از او شده است ساخت parottas در حالی که برای او در می یابد آن را آسان در حال حاضر “گرما (از masirah) و من دوستان قدیمی!” جوک. او در گفتگو فلفلی با شوخ طبعی – deprecating – و گاهی اوقات این جوک ها با هدف ، “من آن را [از حس شوخ طبعی] از مادر من. او یک جنگنده” Merinda می گوید.

او هیچ تاسف برای داشتن زمان برای انجام همه چیز چه جوانان و سن خود را انجام دهد. “اگر وجود دارد چیزی است که من می خواهم به انجام این کار به شدت وجود دارد که بیشتر کار من نیست رفتن به کالج است که در روز,” او می گوید. هنگامی که او او کامل فارغ التحصیلی او قصد دارد به نظر می رسد برای کرالا خدمات عمومی کمیسیون امتحانات و یا سعی کنید برای یک بانکدار است. “همه که اتفاق می افتد اگر من موفق به تکمیل فارغ التحصیلی من با مناسب و معقول علائم. بیایید ببینید” او نشانه های خاموش هنوز هم می خندید.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *