این Covid-19 مستند داده نانوا زمان شروع به پخت خود خمیر ترش نان از ابتدا

روی خمیر ترش استارت — یک تخمیر مخلوط آب و آرد استفاده می شود به عنوان یک عامل ورآورنده — استوار سرنوشت یک boule نان خمیر ترش. صبر عنصر کلیدی است. استارت خواسته های تغذیه و توجه تا آن آماده است و در پنج تا هفت روز است. با Covid-19 مستند بسته بندی شده برنامه پاکسازی شده اند و با این نوع از زمان در دسترس وجود دارد موجی از علاقه به ساخت خمیر ترش.

“کسانی که می خواستم به پخت در حال حاضر زمان برای آن می گوید:” Sujit Sumitran با ‘نان نجوا کن’ از گوا. بیش از چند سال گذشته Sujit سفر در سراسر کشور مصرف کننده روز کلاس در مورد چگونگی ساخت این تخمیر نان و همچنین میزبانی کلاس در خانه اش در گوا.

در حال حاضر او تا به حال بسیاری از سوالات برای کلاس های آنلاین اما تا کنون او demurred. “من نمی توانم کشتی استارت پس از آن چگونه است ؟” او با شگفتی از او با استفاده از خود استارت برای جلسات خود را و سپس به برخی از شرکت کنندگان به طوری که آنها می توانید شروع به ساخت خمیر ترش با آن است. او همچنین غذای متفاوت vintages و جغرافیا.

شروع کشت مخمر وحشی در یک فرم است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای پخت مخمر وحشی است که در حال حاضر در تمام آرد. آن است که به جای استفاده از مخمر برای تخمیر. Selvan Thandapani از بنگالور را SourHouse (sourhouse_in) بوده است گذشته در یک هفته ارسال کوتاه فیلم آموزش چگونه به ایجاد یک استارت. در هر فیلم او نشان می دهد که چگونه استارت باید نگاه, رشد دور انداخته شود و ‘تغذیه’.

به همسایه

  • اگر چه Sujit Sumitran است نه برگزاری کلاس های آنلاین در حال حاضر, او دست خود را کامل با پخت — برای همسایگان خود. “در اینجا در گوا مردم خوردن مقدار زیادی از نان در صبح و شب. فقط ناهار خواهد بود چیزی دیگری مانند برنج. نان مهم است و وجود دارد نه بیش از حد از آن در دسترس در حال حاضر. بنابراین من تصمیم به پخت نان برای همسایگان من,” او می گوید. یکی از اولین دسته از غنی قرص او می گوید: در Instagram رسیدگی “را Goan شکر زرد و تخم مرغ و کره و شیر به جای آب است.” این اجزاء در برخی از آنها آبی دانه خشخاش و لیمو فلفل. او می گوید که احساس می کند مانند “راه پر زرق و برق را به بازگشت به جامعه است.”

Thandapani انجام کارگاه های آموزشی و قیمت بیش از حد. او با استفاده از 20 گرم از آرد همه منظوره مخلوط با مقدار مساوی از آب ذخیره شده در یک 150 – 200 میلی لیتر ظرف شفاف ذخیره شده در دمای اتاق در شهرستانها. ظرف باید آزادانه پوشش داده شده — هر کدام یک کلاه یا تور. هر روز بعد از 24 ساعت اول حدود سه چهارم از آن را دور انداخته و بیشتر آرد و آب اضافه شده به مخلوط باقی مانده به خوراک آن است. این انجام شده است برای پنج تا هفت روز تا شروع آماده است.

دهلی نو-بر اساس متخصص آنیتا Tikoo که انجام خمیر ترش کارگاه می گوید: زمان کمبود نان در سوپر مارکت ها و زمان بیشتری را در دست دلایل افزایش علاقه. “مردم نیاز به چیزی برای نگه داشتن آنها را اشغال کردند; آنها تصور می کردند در مورد پخت زودتر اما آیا این زمان به دنبال. در حال حاضر زمان وجود دارد,” او می گوید.

او به تازگی انجام شده زنده خمیر ترش شروع جلسه از طریق او Instagram دسته (a_madteaparty). زمانی که Tikoo اعلام کرد که او تا به حال بیش از 250 درخواست به شرکت. او پس از اخذ شده است به طور منظم به روز رسانی بر روی استارت. “وجود دارد این است که هیجان زیادی در مورد آن در Instagram به خصوص در مورد ساخت شروع از ابتدا. این یک انحراف بزرگ و یکی می تواند بسیار درگیر در فرایند” او ادامه می دهد: “من می خواهم به حذف هوا از رمز و راز در اطراف آن است. آن است نه ارعاب و هر کس می تواند آن را انجام دهد.”

سمت رفتار

نان خمیر ترش است گفت: به بسیاری از مزایای به عنوان مخمر نان ساخته شده به خصوص با توجه به استفاده از استارت ساخت آن آسان به هضم است. Tikoo به تازگی انجام یک جلسه زنده از نحوه ساخت نان فانتزی با استفاده از دور, “دور مانده است استارت. شما یک مقدار کمی از استارت به یک دسته تازه. بقیه به نام دور اما می تواند مورد استفاده قرار گیرد به طبخ یک میزبان از نمک ترشی نان از وافل و پنکیک به پیتا و parathas.” استارت و یا دور انداختن می تواند اضافه شده به آرد و مخلوط بسته به نان یکی در نظر دارد به پخت. خمیر به صورت سنتی نان هندی مانند parathas تخمیر نشده اما با اضافه کردن استارت leavens آن است.

این است بنگلور-بر اساس Sufiya D اولین عطریست با خمیر ترش. “من می خواستم برای انجام این کار برای مدتی اما تا به حال هرگز ، در حال حاضر با مستند من در نهایت به آن” او می گوید. او به پیروی Tikoo و چند YouTubers برای راهنمایی. آن شده است یک هفته در حال حاضر و شروع آماده است; او هیجان زده در مورد چگونه آن را تبدیل است .

رویکرد نانوا محتاط است; آنها نمی خواهند به اتلاف مواد و کشش منابع است. مانند آنیتا سینگ (که Instagram رسیدگی است sourdoughbakesandfermentation) از بمبئی که انجام کارگاه های آموزشی و bakes تجاری. سینگ می گوید: “من شده اند پخت بیشتر به عنوان من باید مراقب باشید با این مواد از مستند کامل در اینجا. من با استفاده از چیزهایی که ما باید در خانه, گندم, ارزن, سمولینا — خوشبختانه ما سهام از کل گندم و آرد در خانه. من پخت هنگامی که ما در حال انجام با ما نان در خانه است.”

می افزاید: Tikoo “همچنین در مورد تمرکز حواس است. تماشای استارت رشد است مراقبه و آرام بخش. شما مجبور به پرداخت توجه به آن می شود و بسیار با آن درگیر. آن را نیز به مردم حس جامعه تعلق در حالی که ذاتا یک روند مناسب برای بودن در خود بودن به تنهایی.” او و دیگران مانند Thandapani پیشنهاد نامگذاری استارت; Sufiya تماس او ‘شامپانی’ در حالی که Thandapani به نام یکی از ‘Gloopy’. به عنوان Tikoo می گوید: “شما فکر می کنم از آن را به عنوان خود را به عنوان چیزی زندگی — یک حیوان خانگی. آن را اشغال ذهن مثبت.”

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>