که لمس کمی از ستاره با کیفیت

او ممکن است یک Michelin آشپز با رستوران ها در سراسر جهان اما کریس گالوین مذاکرات unabashedly در مورد ریشه فروتن.”معرفی کردم به پخت و پز و یا به جای اصول اولیه پخت و پز در سن بسیار جوان, کمک به مادر بزرگ من در خانه می گوید:” 61 ساله و کریس گالوین.

در حال رشد در افغانستان جنگ زده لندن بود آسان نیست چه رسد به تغذیه خانواده در حال رشد. “ما به جنگ و باغ و شیارهای کوچک که در آن ما خواهد رشد اساسی ترین تولید. آن زمان وحشتناک کمبود و سهمیه بندی به دلیل مواد غذایی کاروان متوقف شده بود و ما تا به حال به را با هر چه ما بود.”

کار کردن با مادر بزرگ خود را انجام داد کریس اولین درس اصول اولیه پخت و پز و یا “چگونه می توانید از مزرعه تا بشقاب”. “من باید حدود پنج سال که نان به من آموخت که چگونه برای گفتن اگر یک میوه رسیده بود به اندازه کافی و یا چگونه خام تولید می تواند شکم خود را درآورد. ما نیز مطرح جوجه” او با لبخند می گوید.

زمانی که او بزرگ شده, مسن, Chris کمک خواهد کرد که با رفتن به بازار و یا به قصاب برای ماهی و گوشت و مرغ. “ما تا به حال یک کلاس پخت و پز برای پسران بیش از حد و من متوجه شدم من عاشق پخت و پز” او می افزاید.

توسط سن 15 سالگی او در حال اجرا بود خانواده و به دنبال یک کار برای حفظ خانواده خود را. “من در سمت کوچکتر و سپس هیچ کس به من یک کار در هر نقطه. در نهایت آن را در یک رستوران من کار کردم لباسشویی گلدان. خوشبختانه برای من آشپز وجود دارد آنتونی Worall تامپسون بود برای تبدیل شدن به یک هنرمند مشهور رستوران.”

کریس مشتاق برای کمک به اطراف آشپزخانه, آموزش های زیادی در طول فرآیند است. “من مایل به انجام هر چیزی — شستن و آماده کردن سبزیجات, دریافت غذای آماده کمک آشپز — من آن را تمام انجام. من هر ساعت من و سپس من را مطالعه می گوید:” کریس که اعتقاد زیادی به آموزش مادام العمر. “برای بیش از 20 سال من به عنوان یک stagiare (آشپز که با این نسخهها کار به صورت رایگان در یکی دیگر از آشپز و آشپزخانه) در فرانسه و نیویورک یادگیری از استادان.”

تامپسون تحت تاثیر قرار گرفته بود با ابتکار و طناب در کریس بود که پس از آن 26 به سر آشپز در نیویورک رستوران. همه همراه او ادامه داد: به مطالعه بهبود به عنوان یک آشپز شیرینی و گرفتن مدرک در هنر آشپزی, مواد غذایی و نوشیدنی و یکی در منابع انسانی بازاریابی بیش از حد. “من برای هر آزمون و وارد هر رقابت من می توانم” او می گوید.

That little touch of star quality

همه کار سخت خود را در نهایت پرداخت می شود و او برای اولین بار برنده ستاره میچلین در سال 2000. در سال 2005 کریس و برادرش جف افتتاح اولین رستوران گالوین اغذیه فروشی و مشروب فروشی De Luxe در خیابان بیکر. مشخص شده است که ابتدای جاده برای گالوین برادران که در ادامه به هفت رستوران در هفت سال است. امروز آنها از 14 رستوران در نقاط مختلف جهان از جمله دو در دبی.

“من فکر می کنم ما تنها برادران در انگلستان که هر دو تا به حال Michelin restaurants در همان زمان” او می گوید: بدون هیچ نشانی از غرور و افتخار است.

در سال 2009 کریس تاسیس گالوین شانس یک برنامه است که مجهز به جوانان برای محل کار. “بسیاری از مهارت های قابل انتقال در صنایع آن است که آیا بازاریابی یا ارتباطات است. من در حفظ و گفتن افراد جوان آنها را مجبور به محدود کردن خود می گوید:” کریس که واقعا پرشور در مورد دادن جوانان محروم شروع به سر.

“اگر من یک آشپز, من ممکن است تبدیل شدن به یک معلم است. من عاشق تدریس,” او می گوید و وجود بیش از یک نگاه اجمالی از آن را به عنوان او آماده برای masterclass او انجام شده در بنگلور.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>