ترش, خانه ای در بنگلور دارای تخصص در به طور طبیعی تخمیر محصولات

بعد از بسیار فلوچارت مسیر تحصیل در رشته مهندسی و سپس رفتن به آمریکا برای کارشناسی ارشد Selvan Thandapani کار کرده و چندین شغل مختلف. اما در این 36 سال همیشه می دانستم که او می خواست به انجام کاری با استفاده از دست خود را.

او سعی نجاری و بو دادن دانه های قهوه. سپس در حالی که زندگی در چنای او کشف علاقه به پخت. “من شروع به ساخت منظم yeasted نان. اما من پیدا کردن آن بسیار دشوار است برای گرفتن خوب مخمر. کسی که به طور تصادفی ذکر خمیر ترش. من تا به حال در زندگی ما و من همسر, انگلیسی,, اما من نمی دانم زیادی در مورد خمیر ترش که در آن نقطه. من متوجه شدم که شما در واقع می تواند خود را رشد خمیر ترش استارت. من به آرامی شروع به یادگیری در مورد آن فقط با تماشای فیلم های یوتیوب و…. من که برای تقریبا یک سال و سپس به یک نقطه که در آن من واقعا علاقه مند به آن و فکر کردم شاید آن را به یک کسب و کار زاویه به آن” او لبخند می زند.

پس از زن و شوهر منتقل شده به بنگلور در سال 2016 که در طی آن زمان Selvan مشغول به کار بود به عنوان یک مشاور طراحی همه چیز کلیک. “من شروع به پخت یک قرص نان در هر هفته. محل کار من به من اجازه انجام آن را بخشی زمان, بنابراین من مشغول به کار بود به مدت سه روز و پخت به مدت سه. این به من کمک کرد کشش مفهوم و دیدن اگر وجود دارد یک بازار تقاضا برای تخمیر محصولات است.”

زمانی که روشن شد که وجود دارد در واقع یک تقاضا Selvan آغاز شده و ترش, خانه ای در مه 2018 در حال حرکت به اين فضا در Koramangala در ژانویه 2019 جایی که او سه نفر را مشغول به کار در زیر او.

در منوی پنج خمیر ترش نان — کشت گندم, ترش,, تاریک,, ترش, روغن زیتون به عنوان نان باگت. جدا از کیمچی و آویزان کشک وجود دارد نوشیدنی مانند کمبوچا که می آید در سه طعم و همچنین کفیر آب و شیر کفیر. ترش خانه نیز به ویژه قرص از زمان به زمان مانند چغندر ترش قرص صدر با دانه کنجد.

صحبت کردن در مورد اینکه چرا مردم باید سعی کنید خمیر ترش Selvan می گوید: “یکی آن است که کاملا متفاوت به یک به طور منظم قرص نان. اگر دوست دارید نان شما باید سعی کنید آن را حداقل یک بار به دلیل آن است خیلی طعم و بافت. دو وجود دارد مزایای بهداشت و درمان. این یک پربيوتيک بر خلاف چیزی شبیه کمبوچا است که یک پروبیوتیک. هنگامی که شما مصرف آن را, آن را خوب است برای روده خود را.”

Selvan حتی کمک خواهد کرد که شما خود را نان خمیر ترش از طریق کارگاه های آموزشی انجام شده یک یا دو بار در ماه. “نه قبل از پخت تجربه مورد نیاز است” او مطمئن می سازد.

در حالی که در حال حاضر فضای ظرفیت برای پخت 120 قرص Selvan می گوید که آنها برای تغییر به یک فضای بزرگتر در مقابل Koramangala ایستگاه پلیس در یک هفته که در آن آنها خواهد بود قادر به پخت 200 plus نان در یک روز. “ما می خواهیم به انجام شیرینی و شاید ساندویچ. برنامه این است که یک فضای که در آن مردم می آیند نشستن و لذت بردن از تجربه. از آن خواهد شد همهجانبه; آنها می توانید قطع کنید و ببینید که چه ما انجام می دهیم”

قیمت نان در شروع ₹150 برای قاب و رفتن به ₹220 برای یک قرص نان. سفارشات 24 ساعت قبل. محصولات در دسترس هستند را انتخاب کنید طبیعت سبد و آبی Tokai رسانه ها. تماس 9894062073 برای جزئیات بیشتر.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر