اجتماعی فاصله در خانه آشپز ویکی Ratnani بازگو ماجراهای خود را با سرگرمی dabba

تمام dals; من قصد دارم به برخی از سیاه و سفید dal امشب; برخی از گندم ماکارونی; وجود دارد besan در خانه؟” با عرض پوزش در مورد وقفه. این همسر من به نوبه خود به ایجاد یک اجرا به فروشگاه و ما به سرعت لیست کردن آنچه به خرید. و در حال حاضر به شما بگویم آنچه که من پخت و پز در طول مستند…

که یک رستوران, آشپز, من به سختی فرصتی به طبخ در خانه. و بنابراین من شده است با استفاده از این زمان به طبخ برخی از خانه خوب-سبک با پیچ و تاب. من با استفاده از همه چیز را در فریزر ادویه جات ترشی جات من جمع آوری شده در طول سفر من سیاه و نمک صورتی به عنوان به خوبی به عنوان آنهایی که ساده در خانه مانند زردچوبه و فلفل قرمز پودر.

امروز صبح من channa سرگرمی; آن را به جهنم همسر من دستور و ما قصد خوردن آن را به عنوان ناهار دیر. ما خواهد بود با داشتن آن را با برخی از گندم pav که ما خریداری شده است. این pav خواهد بود تست در masirah و خدمت با برخی از channa در بالا همراه با پیاز خرد شده و گوجه فرنگی و برخی از bhujiaو کشک که من شلاق با برخی از آلوچه سبز و ترشی.

گلدان عشق

  • مواد لازم: 1 ذرت در چوب بلال; 2 متوسط, پیاز; 2 تا 3 هویج متوسط; 2 پوست سیب زمینی; نمک را به طعم و مزه; 1 برگ; پودر زردچوبه; فلفل قرمز پودر; چات ماسالا; آب لیمو و برگ گشنیز خرد شده
  • روش: قطع ذرت در چوب بلال به دو تا سه قطعه. پوست کندن و برش هویج به دو نیمه. پوست کندن پیاز. برش پوست سیب زمینی را به دو. قرار دادن تمام این در یک اجاق گاز فشار و اضافه کردن آب فقط به اندازه کافی برای پوشش تمام سبزیجات. اضافه کردن نمک و برگ و پودر زردچوبه. نزدیک اجاق گاز فشار. آشپزی برای دو سوت. اجازه دهید فشار فروکش و باز کردن اجاق گاز. حذف و سبزیجات فصل را با پودر فلفل قرمز, چات ماسالا آب لیمو و برگ گشنیز خرد شده قبل از خدمت.
  • دستور غذا توسط آشپز ویکی Ratnani

من در خانه در بمبئی در حال حاضر و من انجام پخت و پز آسان با استفاده از مواد تشکیل دهنده است که ما مواجه نگردند. وجود دارد یک بسته قارچ در یخچال با شروع به نوبه خود به قهوه ای است. من آن را برای استفاده با اضافه کردن آن را به یک پاستا با گوجه فرنگی تند پایه. من همچنین ناهار و شام را در همان زمان. برای مثال زمانی که من ساخته شده برنج روز دیگر من ساخته شده یک کمی اضافی بنابراین من می تواند برنج سرخ شده با آن را برای بعد. من بازی با من تاپیک dabbaآینده با جایگشت های مختلف و ترکیب.

ما همچنین پخت و پز با انواع سبزیجات; گرفتن خلاق با مواد غذایی با استفاده از مواد در دست. وجود دارد غذاهای که من نمی خواهد در غیر این صورت که من در حال حاضر. من سعی کردم از دست من در یک کدو تنبل bhaji است که من ساخته شده با سیب زمینی و اسفناج تازه و methi چند روز پیش. من شلاق تا من نسخه moong dal pesarattu برای رفتن با آن. آن را نیز می توان به عنوان یک پر در داخل dosa. من هم طبخ بسیار سریع است. من شگفت زده در چگونه من انجام می شود ساخت یک bhaji در زمان او از خواب بیدار در صبح است. امشب ما در حال رفتن به chilla – من در حال حاضر خیس in tights و moong دال در آماده سازی است. آن را پر از پروتئین و چیزی نمی خواهد برای رفتن با آن.

من همچنین با استفاده از این زمان به گرفتن بر روی برخی از خواندن و ورزش و decluttering من قفسه. آن را به خوبی در خانه پخت و پز – پخت و پز باعث می شود یک مبارک.

در این سری هند محبوب سرآشپزها و restauteurs خود را به اشتراک بگذارید مستند عادات پخت و پز و دستور العمل با ما.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>