سندی دال و کاری pulao در زمان مستند

من شروع به یک سری در Instagram به نام #fingeasy این برنامه شامل آسان به ساختن ظروف. تمام پست ها دقیقا همان چیزی است همسر من Manasi و من در حال غذا خوردن در خانه: چیزهای ساده است که هر کسی می تواند. آنها نمی اکید دستور العمل; آنچه من ارسال ها گسترده الگوهای است که مردم می توانید با.

من روزه متناوب, بنابراین صبحانه است و نه در تصویر. از این دو باقی مانده وعده های غذایی ما سعی کنید به نگه داشتن یک هندی و غیر هندی. ما یک مقدار زیادی از آسیا و هم بزنید سیب زمینی سرخ کرده; آن آسان به را است. ما نیز باید سوپ برای شام و همه چیز را مانند پاستا و sundaes.

یکی از مورد علاقه ما پاستا, مثلا, است Aglio e درهم و برهم. من در بر داشت برخی از ادویه پیتزا در خانه و تصمیم به استفاده از آن را به برخی از قارچ Aglio e درهم و برهم, پاستا به همراه سیر خرد شده, روغن زیتون و peperoncino فلفل است. من با استفاده از پیتزا ادویه به جای سهام مکعب است که من معمولا در من پاستاها که من اجرا کرده بود. این نوع از مسخره ترین چیزی است که من هرگز سعی در رستوران بود اما رضایت بخش و ساده است.

من هم می خواستم به چیزی که به من رضایت از غذا خوردن بریانی بدون توضیح فرآیند و یا مواد تشکیل دهنده. من تا به حال برخی از زرد, تایلندی, کاری, قرار, بنابراین من تصمیم به ایجاد یک قابلمه غذا با برخی از سبزیجات من در خانه در زمان. من pulao کمی خیس, اما اگر شما می خواهید آن را کمی خشک شما می توانید قطع آب کمی است. شما می توانید اضافه کردن مرغ و غذاهای دریایی یا گوشت به این به عنوان شما می خواهم. زمان پخت را تغییر نمی دهد بیش از حد اگر گوشت را به قطعات کوچک برش.

تایلندی کاری pulao

  • شما می توانید با استفاده از یک اجاق گاز فشار یا فوری گلدان را به این
  • مواد لازم: 1 پیاز بزرگ (قطعه قطعه); 2 فنجان برنج (من ترجیح می دهم دانه کوتاه و یا یاس اما به معنای واقعی کلمه هر چیزی شما باید در و فریزر خود را خوب شسته و خیس برای 20 دقیقه و خشک); 4 فنجان آب; 2 سیب زمینی بزرگ پوست کنده و برش را به تکه های; 10 کل طولانی لوبیا; 1 بزرگ هویج پوست کنده و برش را به تکه های; 3 قاشق غذاخوری زرد رب کاری (سبز یا قرمز خوب است؛); 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده;1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده; 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی; 1 فنجان شیر نارگیل
  • روش: گرما مقداری روغن در پلوپز, اضافه کردن پیاز و سیر و زنجبیل و عرق آنها را کمی.s اضافه کردن رب کاری و طبخ تا روغن شروع به جدا کردن. اضافه کردن تمام سبزیجات و روغن سرخ کرده برای چند دقیقه. اضافه کردن برنج و آب و شیر نارگیل به این مخلوط. مقداری نمک اضافه کنید در این مرحله است. فشار طبخ در حرارت متوسط به مدت چهار-پنج سوت بسته به نوع بر روی اجاق گاز و یا طبخ برای 20 دقیقه در حالت عادی حرارت و فشار بالا در Instantpot. چاشنی زدن با scallions اگر شما می خواهم.

یک تغییر عمده در عادات غذا خوردن در طول مستند است که من شده اند با خوردن بسیاری از مواد غذایی گیاهی است که من معمولا نمی. روز دیگر من ساخته شده اسفناج و کلم پیچ dal — ما سعی می کنیم به dal حداقل دو بار در هفته. من هم سعی کردم در جنوب هند را در سندی دالبر همسر من دستور غذا. او سندی.

ما نیز نوشیدن مقدار زیادی دوغ در خانه. ما از طریق حداقل یک لیتر از آن را هر روز بین دو نفر از ما. ما همچنین حدود 300 میلی لیتر به 400 میلی لیتر از آب جو لیموناد — با آب از تیره و تار, جو, آبلیمو و عسل. این به این دلیل ما متوجه ما شده اند که نوشیدن آب بسیار کمتر می بینم. زمانی که من مشغول به کار بود همیشه خواهد بود وجود دارد یک لیوان آب در کنار من در حال حاضر وجود ندارد. من باید قطع در قهوه و همچنین از آنجا که من نمی نیاز به کافئین به قدرت از طریق روز.

گاهی اوقات ما وعده های غذایی به عنوان ساده به عنوان تخم مرغ و بیکن و roti. در زمان های دیگر ما خوردن چیزی مانند یک کاری pulao. من نیز کار ساده خمیر ترش دستور است که مردم به راحتی می توانید در خانه خود را. در برخی از نقطه Manasi و من می خواهم به انتشار مجموعه ای از آسان به طبخ دستور العمل; است که چرا ما در حال تلاش بسیاری از این روز.

در این سری هند محبوب سرآشپزها و restauteurs خود را به اشتراک بگذارید مستند عادات پخت و پز و دستور العمل با ما.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>