ساده فصلی و پایدار: بررسی مواد غذایی در Narchuvayagam

یک دیوانه عطر از من به Seeragam بومی فروشگاه. “که chekku kadalai ennai (سنتی چوب فشرده, روغن بادام زمینی),” لبخند Gowri Madhu یکی از صاحبان. همانطور که ما راه رفتن به Narchuvayagam غذا خوردن منطقه یک عضو از کارکنان آشپزخانه مشغول بسته بندی غذای آماده در کیسه های زیست تخریب پذیر. Gowri پیاده روی بیش بپرسید که چرا مشتری نیست آورده خود را dabbas.

بعد او توضیح میدهد: “حتی اگر بسته بندی 100% زیست تخریب پذیر, آن را هنوز هم می خواهم برای اضافه کردن به هدر. ما نمی خواهیم به انجام این کار است.” زمانی که مشتریان به بیماران/مسئولین از مراکز بهداشتی و درمانی در اطراف آنها او می گوید: کسی نمی تواند هر چیزی را انجام دهید. “آنها می خواهند چیزی است که ساده و سالم است. و آنها همیشه باید dabbas.”

The ela sapadu costs Rs 85

به عنوان ما صحبت می کنند, Deepa از آشپزخانه plonks یک صفحه قبل از من. وجود دارد سخاوتمندانه آید تپه از برنج (thuyamalli, Gowri اطلاع من) در برگ موز و دو katoris از kootu و poriyal. او سپس برگ حامل با sambhar, رسام و کارا kuzhambu به طوری که من می توانم به خودم کمک کنم. گوجه فرنگی و برنج vadam تازه از کادای پس از اتمام غذا.

Gowri می خندد وقتی پرسید که چگونه این رستوران آغاز شد. “ما در پخت و پز مواد غذایی برای کارکنان ما زمانی که یک زن و شوهر از مردم از دفاتر در سراسر پرسید که آیا آنها می توانند خرید ناهار از ما. برخی از مشتریان ما اغلب آزار دادن ما چه در مورد تغذیه ما؟'” پس از برخی از فکر Gowri و شرکای استخدام فضای مناسب بعدی به فروشگاه و باز Narchuvayagam. فضای صندلی می تواند در حدود 15 نفر است و به خوبی روشن به طور طبیعی. یک دیوار دارای کپی از دره سند مهر و موم در حالی که دیگری نشان می دهد که یک روستایی با زنان خرید و فروش تولید.

در حال حاضر من شروع به حفر به مواد غذایی ساده و خوشمزه است. این کارا kuzhambu و رسام در حال طعم دار و دوغ ساخته شده است تازه خوری. طعم و مزه دال غالب هر دو sambhar و kootu. بهترین بخش این است که هویج و beans poriyal — شما در واقع می تواند طعم سبزیجات به جای گسسته پیاز و نارگیل. لیمو ترشی ایستاده با خفیف spiciness جبران لیمو ترش و شیرین پیاز. جدای از این Narchuvayagam نیز ارائه می دهد chapathi با kootu روز و انواع برنج (یا گوجه فرنگی, نارگیل, تخم گشنیز یا کشک) با برنج appalam. “سه بار در هفته ما همچنین ارائه ragi کالیمی گوید:” Gowri.

اگر آنها شروع با ناهار Narchuvayagam گسترش به ارائه صبحانه و شام و تنقلات شب. Idli و dosa در دسترس هستند برای هر دو صبحانه و شام اما در روز متناوب وجود دارد یا pongal یا پوری در صبحانه. در شام وجود دارد چند مورد اضافی: chapathi, idiyappam, millets adai, alu paratha, paniyaram ساخته شده از cholam

Kozhukattai made of seeraga samba rice

در شب های vada است ثابت اما عنصر تغییرات: ساده urad, سرگرمی و یا ragi. شیرین و خوش طعم kozhukattais و aval perattal هستند و گزینه های دیگر. Chukku kapi تنها نوشیدنی ارائه می دهند در حال حاضر. “ما در حال برنامه ریزی برای اضافه کردن گل-بر اساس و چای های گیاهی و panagam برای تابستان می گوید:” Gowri. اگر عرضه شیر به طور منظم دوغ بیش از حد تبدیل خواهد شد یکی از ویژگی های منو.

Narchuvayagam بسیار روشن قوانین: مواد لازم برای منو بستگی به سهام موجود در فروشگاه. “بنابراین به طور منظم ممکن است پیدا کردن خود را با خوردن سبزیجات مشابه برای یک زن و شوهر از روز. همچنین برنج ممکن است تغییر کند که ما تنها با استفاده از ارقام بومی.” تصمیم خود را برای استفاده از آیتم های فصلی نیز باعث چند مشکل. “این محدودیت انتخاب اما زمانی که ما توضیح به مشتریان اکثر مردم خوب با آن است.”

اطلاعات شما می توانید با استفاده از

  • صبحانه در دسترس است از 8.00-10.15; ناهار از ساعت 12: 30 به 3.00 pm; تنقلات از 4.30 به 7.00 ساعت و شام از 6.45 به 9.30 pm
  • هزینه بسته چه انتخاب شده است اما بسیار مناسب است. نامحدود ela sapadu, مثلا, است ₹85.
  • بسته بندی شارژ خواهد شد اضافی برای غذای آماده.
  • Narchuvayagam در Seeragam بومی فروشگاه, 27 E Bharathi مستعمره Peelamedu
  • تماس 9843644455 برای اطلاعات بیشتر و رزرو محل

پس آنها را تنها یک مقدار محدود از مواد غذایی مشتریان تماس بگیرید و کتاب. Gowri بسیار روشن است که نه او و نه او از همکاران علاقه مند در Narchuvayagam در حال رشد است. “ما در حال اجرا یک رستوران. آنچه که ما در حال تلاش برای انجام دهید این است که به ارائه یک خانه سالم-غذا پخته شده برای کسانی که آن را می خواهم.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>