در سال گذشته در این زمان Vijay Charan مشغول به کار بود در با تکنولوژی بالا آشپزخانه Michelin Gaa توسط گاریما Arora در بانکوک. در حال حاضر او را در مادر خود را در Chennai, پخت پیتزا در عملکرد OTG.

“در واقع من روش این است که با الهام از ژاپنی ها ایده ikigai” او می گوید: decisive. “اگر شما چیزی را بیش از حد آسان به شما خسته شدم. اگر آن را بیش از حد پیچیده است شما اضطراب است. من می خواستم چیزی را به شرکت من. بنابراین من شروع به ساخت پیتزا.”

تا آنجا که مستند فلسفه می رود, Vijay به نظر می رسد در مسیر ایده آل. با زنجیره تامین سقوط پس از همه, هند, مستند, و همه ترس فراگیر اقتصاد این زمان برای عملی اندازه گیری شده و گام های کوچک رو به جلو است. خوشبختانه برای Chennai, آشپز با استعداد هستند با احتیاط بررسی راه هایی برای رسیدن به مصرف کنندگان دوباره میخواد با دسته های کوچک از مواد غذایی پخته شده در خانه و در دستور. تغییر طراوت از مواد غذایی سریع در تقاضا مدل ما باید به طول سال به لطف رو به رشد ابر آشپزخانه و تحویل سیستم عامل است.

بیش از دو و نیم سال در Gaa ویجی شیفتگی برای تخمیر مواد غذایی است که توضیح می دهد آتشین شیشه گنٹور فلفل پوشش خود ، “گاریما حال اسکاندیناوی رویکرد تحت تاثیر آنچه او آموخته زمانی که او با Noma, بسیاری از درمان تخمیر و ترشی,” او می گوید:, و اضافه کرد که او در بر داشت راه های خلاق به ادغام تایلندی مواد و هند را تحت تاثیر قرار. “این یک درب بازکن چشم.”

با الهام از پیتزا مقدس توسط تونی Gemignani ویجی کار کرده است دائما در روش خود در تلاش برای کامل پوسته. و او اصرار دارد تنها با استفاده از مواد اولیه محلی است. “پخت و پز باید شهودی” او می گوید و توضیح داد که او معتقد است در ایجاد یک محصول است که بیانگر و تکامل می یابد با آن مکان و زمان است.

کار با محلی آرد چالش برانگیز است بنابراین او با استفاده از یک غیر متعارف روش ساخت خمیر با استفاده از قبل از تخمیر به نام بیگااست که ترکیبی از آرد و آب و مخمر و زمان. از چپ به تخمیر یک شبه این نتایج در satisfyingly جویدنی پیتزا پایه با لبه های مواج. او سس الهام گرفته شده توسط مادر خود را, ادویه کاری, استفاده از گوجه فرنگی تازه و گنٹور فلفل تخمیر به برجسته کردن عطر و طعم و دلپذیر گرما.

در حال حاضر وجود دارد تنها سه پیتزا در منوی کلاسیک مارگاریتا (₹270) با کدهای پنیر و گوشت و پپرونی (₹300) و خانه خاص (₹270) با سس تند, تازه mozarella و مرغ و سوسیس و محلی فلفل است. او قصد دارد برای اضافه کردن یک پیتزا سبزیجات با سوخته فلفل خورشید گوجه فرنگی خشک شده و پنیر فتا بعدی.

پیتزا رضایت بخش و unapologetically انجمنبا مقدار سخاوتمندانه از سس و dollops پنیر. این آرزوی به ایتالیایی: به جای ویجی می گوید او می خواهد ثابت کند که هر کسی می تواند خوب پیتزا در خانه, با مواد اولیه برخی از تخیل و صبر است. برای کسانی از ما فاقد دو از سه خوشبختانه او ارائه می شود (از طریق Dunzo).

سفارش پیتزا خود را یک روز در پیش است. تماس ویجی در 9790959997 یا 9840788862

آن را ممکن است در حالی که قبل از اینکه شما می توانید هاپ در یک هواپیما به مالزی برای ترمیمی, هفته بازار, رقص teh tarik و کایا توست. خوشبختانه داشا Sendhil آوردن یک دسته علف و غیره از تعطیلات تشویق به چنای با او در خانه کایا آهسته پخته coconutty گسترش محبوب است در جنوب شرق آسیا است.

داشا نسخه یک بیمار و متفکر ترکیب مواد تشکیل دهنده محلی می آید در دو نسخه. سنتی کایا با شیر نارگیل, شکر زرد و تخم مرغ. و گیاهی, نسخه های ساخته شده با کدو تنبل. (هر دو ₹250). بله, من می دانم آنچه شما فکر. مشکوک از سبزیجات دزدانه به من جم من اجتناب وگان نسخه نیز هست. اما زمانی که من در نهایت سعی کردم آن یک چشم-درب بازکن — خامه ظریف و نه بیش از حد شیرین است. یک دلگرم کننده صبحانه: به خصوص اگر شما آن را به روش سنتی و غذا خوردن خود را کایا توست صدر با سخاوتمندانه برش سرد کره. اصلی کایا شیرین تر است اما همچنین comfortingly دلپذیر و آشنا. و بر خلاف تجاری مربا, این است که مستقیما از داشا را با استفاده از تنها تعداد انگشت شماری از مواد تشکیل دهنده و مواد نگهدارنده.

Truly Kaya’s spread

در حال رشد در کوالالامپور داشا می گوید این بود که همیشه یک جزء اصلی در خانه است. پدر و مادر او پس از نقل مکان به انگلستان که در آن مادر خود را در حال حاضر آشپز در خانواده کافه خدمت مالزی غذا به نیوکاسل.

“من چت با من و من پیشنهاد او اضافه کایا به منو. سپس من فکر کردم من می خواهم آن را امتحان کنید در اینجا” او می گوید:, و اضافه کرد که او صرف مقدار از ماه گذشته در آشپزخانه به ساخت دسته ای بعد از دسته تا او یک نسخه او خوشحال بود ، “این یک فرایند طولانی است. من به آرامی طبخ آن را در دسته های کوچک برای اطمینان از طعم و مزه و قوام. برای هفته اول من در آشپزخانه به صورت 10 ساعت در روز” داشا می خندد و اضافه کرد: “من کارآمد تر در حال حاضر خوشبختانه.”

دستور داده می شود باید یک روز در پیش است. تماس واقعا کایا در 6379901750

اگر چه Aswini Srinivasan آیا دیپلم در پخت و patisserie در چنای مواد غذایی مبتنی بر کنسولگری یک سال پیش از آن تنها در طول مستند که او شروع به پخت به صورت جدی. یک شریک در 80 درجه شرق گیاهی 24-seater کافه, مانند بسیاری دیگر, او در بر داشت خودش رو به یک زمان نامحدود دلیل COVID. “ما نمی توانیم راه اندازی مجدد کافه از کارکنان ما رفته اند به شهر محل زندگی و مالی ما در زمان ضربه,” او می گوید و توضیح داد که چگونه او تبدیل به یک سرگرمی به کسب و کار.

“من چهار ساله برادرزاده که کوکی ها را دوست دارد بنابراین من شروع به مسدود کردن کوکی خمیر بنابراین او نمی خوردن بیش از حد بسیاری از روزمره است.” متوجه باشند که خمیر منجمد ساخته شده آن را بسیار ساده تر به سرعت پخت کوکی ها او شروع به ارسال کیسه های برای دوستان و خانواده. “اگر چه هر کسی می تواند پخت, پخت یک هنر است. اگر من را کامل خمیر هر کس می تواند تجربه ساخت کامل کوکی,” او می گوید.

The Dough Co’s classic chocolate chip version

وجود دارد دو نسخه کلاسیک شکلات تراشه (₹300) و تیره تر دو تراشه شکلات (₹350). آنها وارد منجمد: شما فقط نیاز به محل کوکی ها بر روی کاغذ (که او متفکرانه شامل در بسته) و پخت آنها را در فر یا اجاق گاز فشار. (بسته توضیح می دهد که چگونه.) نتیجه این است واضح بر روی لبه ها و satisfyingly جویدنی با نرم قلب. اگر شما در حال حاضر یک حرفه ای در پخت کوکی ها این برای شما نیست. اما از آن است که یک راه ایده آل برای به دست آوردن اعتماد به نفس برای یک مبتدی.

علاوه بر این با توجه به این سال در جریان بوده است اضطراری ذخیره کردن کوکی ها همیشه اطمینان بخش است.

تماس Aswini در 9962555294 به منظور منجمد کوکی خمیر.

این ستون هفتگی آهنگ شهر را تغییر چشم انداز آشپزی. شنیده ای از یک غذای جدید سرمایه گذاری ؟ به من بگویید: shonali.m@thehindu.co.in

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de