Sanna, idli را جشن پسر عموی

یکی از بزرگترین لذت های دوران کودکی است که مست کوکتل امید و انتظار. در این روز های اجتماعی فاصله و یکشنبه توده که جریان آنلاین, من نمی تواند کمک کند اما تعجب می کنم که: تمام خواهد شد و قبل از عید پاک یکشنبه ؟ ما جداول ناهار خوری ناله تحت وزن از عید پاک موضوعات ؟ پاسخ ممکن است توجهی ندارد. اما چه آسیب در یک بیت از نیابتی جشن گرفتن به ذهن ما کردن دل تنگی?

در حال رشد در یک عابدانه کاتولیک خانواده امید و انتظار خوراکی نوع حکومت ما بچه ها حق را از طریق لنت ابتدا با چربی شنبه’ هنگامی که ما gorged خودمان احمقانه در سفید کرپ است-مانند ماکارونی خود را چاق و چله شکم پر با lurid صورتی شیرین نارگیل پر کردن. کمی ما می دانیم که سفید کلوچه مدلول بدن مسیح و صورتی چاشنی خون خود را. اما مير کنار آن ظرف ما پیش بینی شده بیشتر است.

یکی دیگر از روزهای پرهیز و روزه ظرافت که نشسته bahira-piggledy در بالای هر یک از دیگر در ما میز ناهار خوری بود و شیرین و خوش طعم در برنج بخار پز کیک به نام sanna. مادر بود نه به خوبی آشنا در هنر ساخت sannas بنابراین ما همیشه (و هنوز هم) تکیه بر مهارت های گلگون عمه برای چه بود و عملا ما روزمره روزهای پرهیز و روزه عرضه است.

این ‘Idli-ولی عمه’ به عنوان او به نام او clueless در Maharashtrian همسایه برای آنها یک idli و sanna شد ‘همان-همان’, هشتاد ساله گلگون Britto شده است ساخت sannas تا زمانی که او می تواند به یاد داشته باشید.

او bifocal عینک دائمی fogged توسط پر از بخار از او وفادار مس sanna بخار به نام chondro در گوا و tondor در Mangaluru.

مشابه اما متفاوت

اغلب به اشتباه برای یک idli یک sanna است Goan-Mangalorean جشن ظرافت ساخته شده از تخمیر مخلوط چربی دانه برنج parboiled نارگیل و شکر و نمک و مهم است که همه عامل ور آمدن شیره نارگیل نخل محاوره شناخته شده به عنوان “toddy” یا سور در کنکانی.

Toddy یکی از تفاوت های اصلی بین sanna و idli. در idli, urad dal (گرم سیاه و سفید) استفاده می شود برای تخمیر.

دل کندن از یک idli بخار برای یک قیف صدر chondro , بخار پز, درست است که همیشه هاردکور, به, فولاد, vatis (کاسه) نیز نامیده می شود gindlaan در Mangaluru که آن را دور کیک-مانند شکل بر خلاف idli را محدب خطوط.

Texturally یک sanna است spongier با سفید براق در پایان بر خلاف بیشتر crumbly idli — اگر چه اغلب قرمز Goan برنج parboiled ارائه چند کوچک قرمز بر روی بلورهای یک sanna سطح. همراه آن بیش از حد بسیار متفاوت از کسانی که از یک idli: هیچ chutneys یا sambar اینجا.

با یا بدون ؟

من همیشه دوست دارم به خوردن sanna خود را. اما من باید اعتراف به چندین و نه ناموفق جفت تلاش در طول سال — با همه چیز از Nutella به سس BBQ.

به عنوان یک کودک من یک بار حتی معتقد آشپز ما را به اعماق سرخ چند بیت از کهنه sanna با نتایج فاجعه آمیز است.

اما در بیشتر قسمت ها, اواز یا موسیقی دو نفری از sanna آنی dukramaas (گوشت خوک) در نظر گرفته شده است راه نهایی برای لذت بردن از کیک برنج. غنی آتشین قرمز خورش گوشت خوک به نام sorpotel عملا بشقاب همکار در گوا و در Mangaluru ترجیح همراهی یک چاشنی قوی گوشت خوک bafat با کاری spiciness اغلب خو با کمی roce (نازک شیر نارگیل).

برای دوستداران شیرین مانند من وجود دارد اختصاص داده شده شیرین تکرار sanna به نام godachi sanna ساخته شده با شکر زرد و بهترین لذت می برد در زمان چای.

جالب است که درست مثل بخار پز برنج و شیر ظرف به نام kiri-bhat در سریلانکا و کرالا بامبو-بخارپز نارگیل و برنج کیک puttu, sannas خرد شده با کمی شیر و شکر و روغن حیوانی اغلب برای تغذیه نوزادان خود را به عنوان اولین وعده غذایی جامد.

من به عنوان پایان این قطعه کمی امید تیرها را به من در قالب پاسخ به یک وحشت-آغشته متن پیام من فرستاده بود کسی مهم چند ساعت پیش. “شما می توانید خود را دوازده sannas در این سال بیش از حد!” گلگون عمه اطمینان داد من به من لبخند به خودم تسکین امید و انتظار است که یکی ثابت و حتی در سال از این بیماری همه گیر.

بمبئی-بر اساس نویسنده و رستوران مؤلف پرشور در مورد مواد غذایی, سفر لوکس و نه لزوما در آن منظور.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>