ملکه رسام

دیگر هند ظرف می تواند ادعا می کنند که ارزش دارویی در هر یک از مواد تشکیل دهنده آن. که افتخار متعلق به فروتن رسام (به معنی: جوهر). جای تعجب نیست پس از آن که رسام پدید آمده است به عنوان محبوب ترین غذا در طول COVID-19 مستند.

“به غیر از ساده ترین ظرف یک آماده می کند رسام با حداقل مواد تشکیل دهنده, و می توان آن را به عنوان سوپ و یا مخلوط با برنج و خورده است. اما آماده رسام نیاز به دانش و تخصص و تجربه می گوید:” 64 ساله مان Prabhakaran نویسنده soon-to-be-راه اندازی رسام خلاصهیک کتاب با 1000 مختلف رسام دستور العمل های.

یک وکیل حرفه ای Usha شات به شهرت در سال 1998 زمانی که ترشی خلاصهیک کتاب با 1000 ترشی دستور منتشر شد. “در واقع من جمع آوری شده تقریبا 3000 دستور العمل اما من تا به حال به را انتخاب کنید 1000 [کتاب] می گوید:” Usha, که, کردم, ‘ترشی ملکه’ نام مورد به زودی پس از. “با گذشت زمان من را توسعه داده اند که استعداد استخراج دستور العمل از هر کسی و هر کس من در سراسر آمده است” می افزاید: Usha که اعتبار او مادر در قانون چاندرا لاکشمی برای روشنایی او شور و شوق برای پخت و پز که در 83 سالگی هنوز هم به طور فعال درگیر خودش را در پخت و پز و همچنین برای خرید مواد تشکیل دهنده. تفاوت های ظریف من یاد گرفتم از او اما متعدد راهنمایی و ترفندها که من جمع آوری بیش از یک دوره از زمان مان می گوید.

Queen of rasam

این کتاب دارای بخش های متوسط مانند لذت (رسام از گیاه و ساقه و برگ و پوست-based) سخت به مقاومت در برابر باقی مانده تعجب (رسام ساخته شده با مانده از ترشی یا thogayal) و سریع عمل می کند (فوری رسام), پویا رژیم غذایی میراث روزی پزشک در درب خود را خیره کننده Superstars, در میان دیگران.

رسیدن به جرم بحرانی

برای کامل رسامتعادل آلوچه (ترشی) اضافه کردن ادویه جات ترشی جات و ادویه است که کمک می کند تا قفل در طعم بسیار مهم است. “ترشی را می توان مشتق شده از آلوچه و گوجه فرنگی و دوغ ترش یا فقط دال آب می گوید:” Usha, و اضافه کرد که رسام متناسب با هر بودجه تهیه می شود با حداقل مواد تشکیل دهنده و یا اگر یکی یا دو تا از مواد اولیه در دسترس نیست. مواد اولیه می تواند مبادله اگر کسی در دسترس نیست مانند moong دال را می توان برای تعویض in tights dal. این ظرف می تواند آماده طعم و تغییر به سلیقه مورد نظر خود را از طریق فرایند پخت و پز. مهمتر از همه آن است که یک دارویی, آماده سازی است که نقش مهمی در طول زندگی یک فرد از بدو تولد به سن می گوید: Usha و اضافه میکند: “به همین دلیل است که من یک بخش اختصاص داده شده در این کتاب به سن مناسب rasamsبا عنوان تولد تا بزرگسالی است.”

رسام ساخته شده می تواند از تقریبا هر چیزی. “آیا شما تا به حال طعم نخود پوست رسامیا برگ فوفل رسام? چگونه در مورد jamoon رسام? آیا شما می دانید که ما می توانیم رسام با استفاده از عصرانه, بذر هندوانه, پوست kodukkapuliترش گل و ساقه بامبو?,” او می پرسد.

حتی لایه برداری و ساقه گیاه است که معمولا دور انداخته می شود. “هنگامی که ما در کرالا داخلی ما کمکی استفاده می شود به جمع آوری پوست موز و آن را به خانه. از روی کنجکاوی من از او پرسید که چه او را با آنها انجام دهد و این است که چگونه من آموخته به پوست موز رسام. به طور مشابه keera thandu, murunga keera و agathi keera قرض خود را به خوبی برای غذا. رسام ساخته شده با ساقه نعناع, گشنیز و برگ کاری را طعم آسمانی می گوید:” Usha.

لگد زدن تا طعم

مواد لازم برای چاشنی زدن باید به آن اضافه شود و به روغن در یک منظور خاص است. “هنگامی که ملاقه داغ با روغن اضافه urad. زمانی که آن را تبدیل به رنگ قهوه ای روشن می دهد و از عطر اضافه کردن خردل. به عنوان آن شروع می شود به splutter, اضافه کردن فلفل قرمز شنبلیله دانه زیره سبز و برگ کاری (در آن نظم) و سپس ریختن آن بر روی رسام. Thaalippu یا چاشنی زدن است تاج پس از آن کامل باشد,” او می گوید. “اگر آن را سوخته فقط دور انداختن آن و ازنو. در برخی از خانواده ها آنها بپاشید کمی آب پس از آراستن و این است که برای قفل کردن عطر و طعم.”

  • مان را رسام podi دستور:
  • مواد تشکیل دهنده
  • 200 gms هر یک از Tanjore (gundu), Salem (neetu) و Bedige فلفل
  • 600 گرم گشنیز
  • 200 gms هر یک از فلفل jeera و شنبلیله
  • 1/4 LG آنغوزه نوار
  • 6 تا 10 زردچوبه چوب
  • 10 عدد از خشک برگ کاری
  • 2 بزرگ fistfuls in tights dal
  • 1 fistful moong dal (اختیاری)
  • 1 fistful urad dal
  • 1 fistful channa dal
  • روش
  • آفتاب-خشک کردن مواد تشکیل دهنده و خرد کردن آنها را به متوسط و درشت در یک آسیاب.

“در حالی که نصب و راه اندازی ظرف خرد کن, برگ کاری, گوجه فرنگی و برگ گشنیز همراه با کریستال نمک و تمبر هندی آب به ارمغان می آورد بهترین عطر و طعم. یک شکاف فلفل سبز و یک لکه از jaggery افزایش طعم و مزه,” او اضافه می کند. مان همچنین اشاره می کند که رسام بهترین ساخته شده با استفاده از یک eeya chombu (یک کشتی ساخته شده از قلع آلیاژ آلومینیوم که دارای پایگاه گسترده ای و گردن های باریک) خاک رس گلدان و یا صابونی گلدان.

این eeya chombu طراحی شده است که در چنین شیوه ای است که عطر و طعم چرخش در درون این کشتی هنگامی که آن را مخلوط با یک ملاقه” او می گوید: اضافه کردن یک کلمه از احتیاط “هرگز استفاده از آهن به رسام.” یکی دیگر از ترفند مهم مونتاژ رسام. شما رو به له برگ کاری گوجه فرنگی و برگ گشنیز با کریستال نمک همراه با تمبر هندی آب به جادویی که طعم و عطر و این همراه با عمل است.

Usha ذکر شده است طیف گسترده ای از rآسام podi دستور العمل در کتاب خود. در حال حاضر آمدن به رسام podi, Usha اصرار دارد که خورشید خشک کردن همه مواد تشکیل دهنده را در نتیجه معطر رسام. حکومت می تواند آرام و مواد بو داده در یک تابه فقط در طول روز بارانی. بسته به استفاده رسام podi را می توان ذخیره می شود تا شش ماه. “یکی دیگر از دلایل که چرا برخی هرگز حق آن را دریافت است که آنها ممکن است اجازه آماده سازی جوش و این ممکن است خراب کردن عطر و طعم. هنگامی که آن را در مورد به جوش, سوئیچ خاموش و چاشنی زدن و بستن بلافاصله. تنها با استفاده از روغن برای آراستن به عنوان روغن حیوانی به عنوان وسیله ای برای جذب خوبی از ادویه جات ترشی جات استفاده می شود. و رسام خبره که او است که او اصرار دارد او آماده کرده است هر یک از 1,000 rasams در کتاب خود حداقل پنج بار.

Queen of rasam

“این کتاب را در هدف و مخاطبان بین المللی و دارای یک شرح مفصل از تمام 350 مواد تشکیل دهنده با عکس, دارویی آن ارزش و سلیقه و استفاده است. من همچنین ارائه راهنمایی در مورد چگونه به خرید و ذخیره این مواد تشکیل دهنده.”

Adirasam لذت

یک رسام خبره خواهد همیشه برای Adi رسام یا مندیاست که چیزی جز آنچه که حل و فصل در پایین کشتی. هنگامی که شما را در درک ارزش مندیشما هرگز آن را از دست. بهترین راه برای خدمت به رسام است که آن را خوب مخلوط را با یک ملاقه و سپس آن را در خدمت.

منطقه ای کرایه

ترکیب گیاهی عمدتا در ایالت های جنوبی است که به نام رسام در تامیل نادو. Chaaru در آندرا و Saaru در Konkan و کارناتاکا آماده سازی معمولا یک امر روزمره است یک بخش ضروری از جنوب هند cusine.

فصلی رسام

گیتا Rajamani یک وبلاگ نویس مواد غذایی که شما Tube کانال Agrahara دستور اسناد tradtional دستور العمل های گیاهی بیش از نسل می گوید که هر یک از ادویه جات ترشی جات دارای خواص درمانی است و اساسا حقایق به عنوان یک تقویت کننده ایمنی. رسام آماده سازی در خانواده ها بستگی دارد در این فصل برای مثال در طول فصل بارانی Jeera Milagu رسام و Milagu رسام است که جزء اصلی.

در طول Covid 19 بحران septuagenarian توصیه Kandanthippili و Sadakuppai رساماست که برای درمان تب و سرماخوردگی و سرفه. به عنوان آن است که به راحتی قابل هضم رسام مناسب برای مردم در تمام گروه های سنی و برای دیابتی جمعیت او توصیه می کند Goddu رسام یا خفیف رسام با حداقل مواد و دوغ رسام.

Queen of rasam

مغذی کنکانی Saaru

مواد غذایی, وبلاگ نویس, Divya Kudua که دارای تخصص در کرالا و کنکانی آشپزی می گوید که در کرالا رسام هرگز طول می کشد centrestage اما همیشه خفیف معجون ساخته شده با استفاده از jeera و فلفل, معمولا به عنوان یک پس از گوارش غذا بنوشید. در کنکانی آشپزی Saaru آماده شده است با استفاده از آلوچه dal و نارگیل.

“معمولا در روزهای جمعه ما را Channa آب رسام است که بیشتر شبیه یک سوپ و نه لزوما مخلوط با برنج و خورده است. Saaru که ما از آن تماس مغذی ظرف مناسب برای تمام گروه های سنی می گوید:” Divya.

[email protected]

خام بدون سوخت

در آندرا و Telangana منطقه وجود دارد تغییرات متعدد از Chaaru (رسام). بسته به منطقه, مواد تشکیل دهنده است که می رود به این چاشنی آبگوشت متفاوت است می گوید: آشپز Thimma Reddy, پارک, حیدرآباد.. او معتقد است که استفاده از سیر در این کشورها و فلفل قرمز استفاده می شود در محل فلفل میخچه. به عنوان یک مرد فقیر را غذا ظرف را برجسته آراستن او می گوید.

Queen of rasam

مورد علاقه خود را است Pacchi Pulusu که بدون نیاز به پخت و پز و خام است. Pacchi pulusu می تواند در یک لحظه آماده و مهم ترین جنبه است که از مخلوط کردن تمام مواد در آب آلوچه با یک دست

مواد لازم:

100 گرم آلوچه

25 گرم فلفل سبز

00 گرم پیاز

10 گرم برگ کاری

10 گرم برگ گشنیز

10 گرم شکر زرد

25 میلی لیتر روغن

10 گرم دانه زیره سبز

10 گرم فلفل قرمز خشک

نمک را به طعم و مزه

500 میلی لیتر آب

روش: خیس کردن تمبر هندی برای 30 دقیقه در آب فشار و عصاره پالپ. شکاف سبز و فلفل کباب شده بر روی شعله مستقیم تا آن را تیره و پوست آن را خاموش. تقریبا له کردن مواد تشکیل دهنده بوداده فلفل و پیاز و گشنیز را با استفاده از ملات و دسته هاون. در یک کاسه اضافه کردن آب آلوچه خمیر شکر زرد خرد شده مواد تشکیل دهنده و نمک را به طعم و مزه. معتدل: حرارت روغن اضافه کردن دانه زیره سبز خشک فلفل قرمز و برگ کاری, پور معتدل بیش خام آلوچه رسام و خوب مخلوط کنید.

دستور غذا توسط آشپز Thimma Reddy, پارک, حیدرآباد

tinyurlis.gdclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>