پیشگام آشپز فلوید Cardoz الهام گرفته از بسیاری از به آزمایش با غذاهای

او نشسته در بیرونی جدول آرام و محجوب خوردن شام با دو صحابه در آن به تازگی راه اندازی Farzi کافه در Gurgaon یکی موسمی شب در سال 2014 زمانی که به کسی اشاره او به من به عنوان آشپز در پشت Tabla, New York.

سپس من تا به حال شناخته شده فلوید Cardoz شهرت به تنهایی. برای کسانی از ما که نوشت در هند خوری, او یک نام شناخته شده — بمبئی-مطرح Goan آشپز که تا به حال قرار دادن مواد غذایی هند بر روی نقشه در آمریکا ازدواج با طعم دهنده های منطقه ای برای تولید محلی به آمده تا با معاصر صفحات.

آشپز Cardoz درگذشت COVID-19 روز چهارشنبه. او تا به حال آزمایش مثبت در مارس 18 و درمان در کوهستان, پزشکی, مرکز, New Jersey. او 59.

یک آشپز برتری همتراز Cardoz بود از بنیانگذاران Hunger Inc شرکت اجرا می شود که رستوران مانند بمبئی غذاخوری و O پدرو.

از دست دادن غیر قابل تحمل است خیره کننده, همه ما در جهان از مواد غذایی در هند یک جامعه است که برای تمام مناقشات و اختلافات نیز نزدیک هستیم. فقط در آغاز ماه زمانی که Cardoz در بمبئی راه اندازی بمبئی فروشگاه شیرین (همچنین با گرسنگی, Inc) او با حضور در حوادث با بسیاری از رستوران و نوشتن در جامعه حضور و غیاب. او پرواز را به نیویورک و با توجه به Facebook پست بستری خود را به بیمارستانی در نیوجرسی در ماخ 18 پس از احساس تب.

من مطیع حافظه Cardoz خواهد بود که باران های موسمی شب در سال 2014 زمانی که فلوید آمده بود بازگشت به هند, داشتن خود را به دست آورده تمجید خارج از کشور در یک ماموریت به فشار پاکت و حتی بیشتر. آن شب که او و دو ناهارخوری اصحاب یاش Bhanage و Sameer ست نشسته در Farzi کافه آنها تا به حال بحث شده است که برنامه های خود را برای شروع یک رستوران جدید در بمبئی.

Floyd Cardoz (second from right) seen here with Chef Thomas Zacharias and David Chang, host of Netflix’s ‘Ugly Delicious’. He featured in an episode in the second season of the travelogue show. | File

فلوید Cardoz (دوم از راست) دیده می شود در اینجا با آشپز توماس Zacharias و دیوید چانگ میزبان از Netflix بکشد ‘زشت خوشمزه’. او برجسته در یک قسمت در فصل دوم سفرنامه نشان می دهد. | فایل | عکس های اعتباری: آرایش ویژه

 

شور و شوق پروژه

Bhanage و ست شده بود مربی توسط Cardoz به عنوان جوان مهمان نوازی حرفه ای در ایالات متحده در حال حاضر با راهنمای خود و پدر شکل در دو اتصالات که آنها باید برنامه ریزی اشتیاق پروژه دقت.

یک سال بعد این سه نفر راه اندازی بمبئی غذاخوری و از من دعوت کرد ،

بسیاری از ظروف — devilled تخم مرغ با طعم Goan تاپیک arbi توک (colocasia) و کمال kakdi (لوتوس بنیادی) تراشه — پرداخت ادای احترام به Cardoz خاطرات یک بمبئی او رشد کرده بود ، داستان های خود را در مورد feema (قیمه ی) pao در سنت خاویر کالج غذاخوری خرچنگ کاری و Goan کالباس در خانه تا به حال بدیهی است که چشمانداز به روح و پخت و پز رستوران. به عنوان او نشسته و به خاطر سپردن همه چیز گذشته دو مرد جوان بودند منینگ آشپزخانه اجرای ظروف خود عبور مواد غذایی را از طریق یک سرویس کوچک پنجره. سرآشپزها توماس Zacharias و حسین شهزاد بودند که مربی توسط Cardoz.

دو پیشرو سرآشپزها رستوران در هند امروز; خود غذاهای تعریف منوها از بمبئی غذاخوری و خروجی O پدرو (که باز در سال 2017). و خلاقیت خود را مستقل از مربی خود را. اما هر دو را شروع تحت قادر هدایت Cardoz یک آشپز و مرد که بیشتر توانایی قابل توجهی ممکن است نه فقط به طبخ در الهام گرفته از راه اما به مربی جوان افراد خلاق. وجود دارد سخاوت در اجازه دادن به آنها افزایش می یابد به طور مستقل unshackled. آن است که شهادت به Cardoz استعداد و رهبری است که همه خود را protégées حک شده از خلاق سوله برای خود هستند و در نظر گرفتن میراث خود را به جلو.

برای تمام نرم spokenness, Cardoz نیست گوشت چرخ کرده و کلمات خود را. وقتی که من از او خواسته به نوشتن قطعه برای وبلاگ خود نوشت: با شور و خلوص و صداقت به عنوان استاندارد رستوران پخت و پز در هند نیاز به توان بسیار بالاتر است. چند سرآشپزها را علنا به نام با کیفیت پایین در این صنعت است.

پخت و پز خود را به شدت ریشه در ریشه های خود را هر چند گاهی اوقات ظروف می تواند شما را متوقف در آهنگ های خود را با نبوغ خود را. ظرف من را همیشه به یاد داشته باشید او را برای یک سرخو سل کدی ceviche. او در ابتدا به conceptualised آن را برای Paowalla خود را سوهو تفرج است که متاسفانه بسته است. این کنکانی طعم سل کدی جایگزین کردن اسیدیته آهک یک سکته مغزی از نبوغ. که نابغه است که در حال حاضر از دست رفته را به جهان از سلیقه در غذا.

(Anoothi Vishal است دهلی نو-بر اساس مواد غذایی نویسنده و نویسنده)

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>