شناخته شده به عنوان cucamelon مکزیکی ترش خیار ترشی یا موس هندوانه, آنها به اندازه انگور. “این زیبایی های کوچک هستند و تازه و آبدار با یک اثر خفیفی از رنگ از, ترش, شیرین عطر و طعم و مزه مانند خیار می گوید:” Sangita Sharma. آن را نیز پرکار fruiter او می گوید: و ظریف انگور رشد را می توان بر روی یک داربست یا مرز. به عنوان آنها در حال خوشمزه و ترد با پوست او توضیح می دهد که همه کاره تولید “را می توان در سالاد و ترشی و یا سرخ کرده”.
رشد آن راست: این میراث دانه در دسترس هستند در Annadana بنگلور. نوشتن به [email protected]
Sangita Sharma است پایدار کشاورز که تاسیس Annadana کشت محیط زیست دانش مزرعه مراکز در بنگلور و قسمت های غربی
Leave a reply