در جدول: Karadi

این محصول از ساقه بامبو به طور گسترده ای رشد کرده و مورد استفاده در غرب Odisha. “آن است که معمولا نازک و تخمیر قبل از استفاده در غذاهای مختلف از جمله ترشی می گوید:” Shobhna Mishra. این شهر همچنین دارای یک کمی tartness و تندی با توجه به آن تخمیر. “این است که عمدتا مورد استفاده در خردل بر اساس gravies مانند کاری ماهی و یا سبزیجات مخلوط کاری. برخی از مردم حتی کانجی (یک Odia دارای مزه تند سوپ ساخته شده از تخمیر برنج آب یا کشک),” او می گوید.

خرید آن را حق: آن را در دسترس است در بازارهای محلی در سمبلپور, Berhampur و Phulbani. خشک نوع شناخته شده به عنوان henduaاست همچنین محبوب در غرب Odisha

Shobhna Mishra است که یک وبلاگ نویس دستور العمل توسعه دهنده و موسس @feelings_on_platter در Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>