جدید روز, جدید آشپزخانه

هر سال با F&B صنعت می رود از طریق برخی از روندهای جالب. یکی از این است که از رستوران و بار, تصاحب. سرآشپزها به عنوان به خوبی به عنوان روپوش و mixologists باز به ایده یکی دیگر از حرفه ای در آینده برای تصاحب مشعل و میله ها برای تنظیم تعداد روز. نتیجه این شده است برخی از جالب توجه میشوند.

در اخیر تصاحب O پدرو در بمبئی آشپز آندره Magalhães مشهور Taberna da Rua das Flores در لیسبون ارائه شده شام یک سفر آشپزی: پیدا کردن لیسبون در گوا. ایده این بود که در حال حاضر تاثیر پرتغالی فرهنگ در Goan خوردم. در آماده سازی آشپز, Andre و اجرایی آشپز O پدرو حسین شهزاد صرف چند روز با هم در گوا بازدید از بازارهای محلی خوردن در مکان های شناخته شده برای خود را به پرتغالی تفسیر Goan غذاهای تبادل یادداشت ها با سرآشپزها محلی.

New day, new kitchen

“زیبایی از جمله تصاحب است برای دیدن چگونه سرآشپزها گام به شخص دیگری و ایجاد چیزی جدید” ایالات حسین. “بسیاری از این حوادث در حال دیکته آنچه که اتفاق می افتد در رستوران و شهر که در آن زمان. این شگفت انگیز است برای دیدن چگونه سرآشپزها می ریف کردن هر یک از دیگر و ایجاد چیزهای جدید که فصلی مربوطه و مناسب برای این وضعیت است.”

Prateek Sadhu اجرایی سرآشپز و مالک ماسک, Mumbai, مذاکرات در مورد ایجاد یک آب barramundi و millets ظرف از 8 دست شام در مسجد یک تصاحب بود که سرآشپزها ایوان Brehm (نوری سنگاپور), Trevor مورن (به Catbird صندلی Nashville) و مت اورلاندو (متراکم کردن, کپنهاگ) با هم آمدن. “این اولین بار بود که ما تا به حال بسیاری از سر آشپز در آشپزخانه است. چهار نفر از ما بودند و تندرست ایده های دیگر در مورد نحوه استفاده از ماهی یک تصمیم به استفاده از پوست ترد سالاد گوشت خود را آب پز و سپس شخص دیگری فکر می کردم به آشپزی کردن و سوپ استخوان و سر اضافه کردن نشاسته و رشته کردن آنها. هر قسمت از ماهی استفاده شد در سراسر منو. آن شروع به گفتگو در مورد چگونه به استفاده از غذاهای دریایی تازه ما تا به حال درست کردم, اما من فکر می کنم هر یک آشپز در حال توسعه این صفر-زباله غریزه در پخت و پز خود را که لگد در راه های خلاق است.”

چنین تصاحب ارائه همه درگیر چیزی. Ishaan سرکار مدیر – مهمان نوازی و F&B در وهیتفیلد اسلحه (TWA), بنگلور می گوید: “رستوران یا نوار تصاحب هستند سنبله اتفاقاتی که جذب millennials و بازدید در رسانه های اجتماعی. این محل یک تفاوت.”

New day, new kitchen

Ishaan به یاد می آورد زمانی که کریس مور لندن مشهور Coupette گرفته بود بیش از TWA. علاوه بر ایجاد یک جمع و جور کوکتل منو که حاوی مواد تشکیل دهنده محلی در بالا پایان ارواح آنها نیز کمی پرماجرا با کوکتل با استفاده از شراب گازدار و آب پرتقال. کریس آورده و در برخی از امضا انگلیسی, طنز خود را در تعامل با مهمانان و نیز تدریس این تیم برخی از کلاهبرداری از تجارت است.

1Q1 آشپزخانه & Bar, بنگلور, است, مناسبت, تجربه داشتن دو مهمان bartenders کار با هم. تیم تمایل به فرم و مهمانان شروع به تشویق برای متصدی بار خود را تبدیل همه چیز به یک رقابت دوستانه. “تصاحب منحصر به فرد و هیجان انگیز است. برای سالن های آن است که یک فرصت برای همکاری و پلت فرم ایده آل برای نمایش و ترویج خود را در یک تعاملی تر شیوه ای می گوید:” Anirudh Kheny شریک 1Q1 آشپزخانه و نوار.

ساختمان اخوت

Prathik Shetty, موسس-شریک Reservoire بنگلور می خواهد برای تشویق bartending فرهنگ در این شهرستان است. برای جهان کوکتل روز میخانه دعوت هفت بار من و mixologists به یک بحث کردم و آنها را به امضای خود کوکتل برای مهمانان. “برجسته شد و پیوند بین bartenders به عنوان یک برادری که هر چند محکم گره به ندرت می شود به ملاقات. از طریق چنین تصاحب bartenders دریافت به دانستن فرهنگ در Reservoire vis-a-vis این بار آنها در حال کار در یادگیری تکنیک های جدید و به اشتراک گذاری آنها” Prathik می گوید.

در سطح بین المللی تصاحب شده اند اتفاق می افتد به طور منظم اما روند نسبتا جدید در هند و وعده داده می شود یک راه عالی برای کارشناسان به تبادل دانش است. آن را نیز بدان معنی است که مهمانان را به طور مداوم باید چیزی برای نگاه به جلو به.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>