حرکت بیش از نان موز. در اینجا برخی از سنتی هند موز, دستور العمل های خود را مستند پخت و پز

موز خریداری شده در یک دسته (بدون ما نیست وحشت آنها فقط نگاه دوست داشتنی و شرکت) هیچ کاهش بنفشه زمانی که آنها بیش از حد رسیده. آنها می تواند تبدیل به احساساتی و تعفن باعث مردم را به پرتاب آنها را دور. این مستند با این حال به نظر می رسد به چپ جهان را با مراتب بیش از حد رسیده, موز, از ما برای سودا و اینترنت همراه با دستور العمل برای کیک و “نان” (یک نام فانتزی برای کیک نان) شامل میوه.

گوگل به تازگی فهرست نان موز به عنوان بیشترین جستجو دستور العمل در طول مستند. اما غذاهای هندی است که مملو از ایده هایی است که با استفاده از درخت چنار از برگ و گل به ساقه و میوه در از راه های مختلفی.

“بهترین راه برای استفاده از بیش از حد رسیده, موز, است, به, آفتاب آنها را خشک می گوید:” آشپز ریگی Mathew شرکت مالک و آشپزی, مدیر کاپا Chakka Kandhari محبوب کرالا رستوران در چنای و بنگلور آغاز شده است که با دوستان جان پولس و آگوستین Kurian. “سنتی کرالا دستور العمل های ما طبخ خورشید-موز خشک و باید آن را با عسل و نارگیل رنده شده. ما همچنین می توانید halwa با خشک موز,” او می گوید.

در اینجا برخی از راه های دیگر برای استفاده از این بیش از حد رسیده موز با elan:

کلار بورا: برای این محبوب بنگالی اسنک مخلوط خمیر دو بیش از حد رسیده, موز, نارگیل 250 گرم میده ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر دانه رازیانه کمی نمک و دو قاشق غذاخوری پودر شکر و حدود ¾ فنجان آب به شکل یک خمیر ضخیم. عمیق سرخ توپ های کوچک از خمیر را روی شعله متوسط تا طلایی رنگ قهوه ای است.

موز ادا

  • خدمت: دو نفر
  • دبستان زمان: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • مواد تشکیل دهنده
  • 1 فنجان آرد گندم
  • 3/4 فنجان پوره موز رسیده له شده -3/4 فنجان [روبوستا یا Palayamkodan بهترین هستند]
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری شکر زرد
  • 1/2 فنجان نارگیل رنده شده
  • پودر دریای نمک طعم
  • 1/4 فنجان آب
  • نفت برای اعمال بر روی masirah
  • روش
  • مخلوط آرد گندم پوره موز رسیده jaggery رنده نارگیل و نمک دریا را سست خمیر. این تقسیم خمیر را به دو قسمت مساوی. حرارت ماهی تابه masirah و درخواست برخی از روغن بر روی آن و گسترش یک قسمت از خمیر را به ضخامت نان شیرین و پهن. طبخ آرام شعله به مدت پنج-شش دقیقه تا قهوه ای تبدیل می شود. پس از آن پخته شده است آن تلنگر بیش و طبخ طرف دیگر برای یکی دیگر از پنج-شش دقیقه آهسته شعله. شما ممکن است مایل به پوشش کلوچه با درب. خدمت گرم با نم نم باران از عسل.
  • دستور غذا توسط آشپز ریگی Mathew

منگالور نان: در این Udupi گرايش موز اضافه شده به پوری خمیر برای یک کرکی چای-زمان میان وعده. مخلوط کردن دو فنجان آرد گندم را با کمی جوش شیرین و سه قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری روغن یک و نیم قاشق چای خوری نمک و یک و نیم قاشق چای خوری دانه زیره سبز دو قاشق غذاخوری کشک و یکی بیش از حد رسیده له شده موز با آب به اندازه کافی برای تشکیل یک شرکت خمیر. بیشتر اضافه کردن آرد در صورت نیاز و بخشی از خمیر را به توپ های کوچک است. پوشش و بقیه توپ برای دو ساعت قبل از نورد آنها را به puris و عمیق سرخ کردن آنها را. خدمت با ترشی ،

موز sheera: معمولا ساخته شده برای مراسم نماز این شیرین قرض عناصر kesari (sooji halwa). به آرامی کباب یک فنجان سمولینا (با نام مستعار راوا یا sooji) در سه قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا روغن تا معطر. اضافه کردن دو موز رسیده خرد شده و به خوبی هم بزنید. پور در 2.5 فنجان آب داغ یا شیر مراقبت به هم بزنید و مخلوط را به طور مساوی و بدون توده. طبخ برای چند دقیقه تا زمانی که halwa برگ طرف پان نوعی رامی. اضافه کردن زعفران و چاشنی زدن با میوه های خشک ،

Kele چه سبزی: این یک خوش طعم راه برای استفاده از موز رسیده را در یک لحظه. خلق و خوی دانه خردل و کمی آنغوزه در روغن و اضافه کردن یک و نیم موز برش به roundels. هم بزنید به آرامی و سپس اضافه کردن فلفل, زردچوبه, تخم گشنیز و زیره سبز و پودر را به طعم و مزه. فصل را با شکر و نمک و طبخ برای دو دقیقه بر روی شعله متوسط. بلافاصله خدمت با rotis.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>