مستند راهنمایی پخت و پز و دستور العمل های از آشپز آلفرد پراساد

من صرف یک هفته در دهلی نو هر سه ماهه اما در حال حاضر من در مستند در خانه در لندن با همسرم. از آن شده است تقریبا سه هفته پس از این مستند آغاز شد. هفته اول بود و استرس زا به دلیل وجود یک بیت از وحشت خرید. نگاهی به قفسه های خالی در مغازه ها بود قطعا ترسناک است. اما در حال حاضر حدود 95 درصد از تولید در دسترس است در مقادیر کافی برای همه است. بسیاری از سوپر مارکت ها نیز باز بماند یک ساعت فوق العاده فقط برای مردم در خدمات ضروری است.

ما گام به گام یک بار در 10 روز برای مواد غذایی, اما در غیر این صورت در خانه بمانند. ما یکی از آنهایی که خوش شانس که یک باغ در این شهرستان پس ما هنوز هم می تواند لذت بردن از خارج از منزل. من و همسرم همیشه لذت می برد پخت و پز با هم و ما همچنان برای به اشتراک گذاشتن وظایف.

یکی از چالش ها برای همه در لحظه ای است که تطبیق عادات غذا خوردن ما به صورت عادی به این مطلب سبک زندگی بیحرکت شود آن را با خوردن بخش های کوچکتر برش بر روی پروتئین و کربوهیدرات و یا افزایش مصرف ما از ایمنی-افزایش مواد غذایی. من برای یک, شده است خوردن وعده های غذایی کوچکتر. در آن زمان فقط چند روز برای من معده و اشتها به کوچک شدن و رسیدن به آن استفاده می شود. من نیز ساخته شده یک لیست از همه چیز من در فروشگاه و آن را روی یخچال, بنابراین ما می توانیم یک نقطه با استفاده از مسن کالا ،

ما طبخ طیف گسترده ای: به من می گویند حدود 60 درصد از وعده های غذایی ما هستند و 40 درصد ترکیبی از ایتالیایی و مدیترانه ای و اروپایی کوره. ما در حال ساخت یک مقدار زیادی از یک گلدان وعده های غذایی این روزها مانند khichdi که به ما امکان استفاده از هر سبزیجات است که ممکن است گرفتن است. و همچنین بسیاری از یک قابلمه خورش و سالم سوپ.

شادی کاسه (خدمت 4)

  • شامل نخود, سالاد گل کلم و برنج و کلم بروکلی و کوینولا (بخارا), سس, فلفل بو داده و مارینا انبه
  • مواد لازم برای سالاد نخود: 1 قاشق چایخوری روغن زیتون; 1 قاشق غذاخوری آب لیمو; 250 گرم پخته شده نخود; 2 هویج متوسط (روبان); 2 قاشق غذاخوری نارگیل تازه رنده شده; 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده; 1 قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده برگ; نمک دریا
  • Ingedients برای گل کلم برنج: 250 گرم گل کلم رنده شده; 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون; 1 قاشق چایخوری آب لیمو; نمک دریا; زمین فلفل سفید
  • مواد لازم برای کلم بروکلی & کوینولا: 200 گرم کلم بروکلی گلچه blanched در آب شور; 125 گرم کوینولا پخته شده; 50 گرم برگ اسفناج نوزاد; 2 قاشق غذاخوری انار; 1 قاشق چایخوری روغن زیتون; 5 قاشق غذاخوری ذرت شیرین; نمک دریا و فلفل سیاه و سفید به طعم و مزه
  • مواد لازم برای بخارا سس: 2 قاشق غذاخوری (بخارا); 1 میخک سیر رنده شده; 1 قاشق چایخوری آب لیمو; 3 قاشق غذاخوری آب گرم; 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون; نمک دریا
  • مواد لازم برای مارینا انبه: 1 سالاد انبه قطعه قطعه در قاچ; کشمیری پودر فلفل; 2 کبابی فلفل قرمز
  • اضافه کردن هر/ همه از این: زیتون سیاه و پنیر و آووکادو نوزاد, آلو, گوجه فرنگی, برشته کدو دانه, دانه کنجد, گردو, سالاد برگ
  • روش: بازی شیر یا خط تمام مواد تشکیل دهنده این سالاد نخود و خود را کنار بگذارند. گرما یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب و بازی شیر یا خط گل کلم برنج برای یک دقیقه. انتقال به یک صفحه اضافه کنید و نمک و فلفل و آب لیمو خوب مخلوط کنید. در همان تابه حرارت یک قاشق چایخوری روغن زیتون; اضافه کردن ذرت شیرین دانه و کوره تا به آرامی سوخته. در یک کاسه اضافه کردن blanched کلم بروکلی پخته شده کوینولا, سوخته, ذرت, انار, نمک و فلفل را به طعم و مزه. برای ‘مارینا’ انبه که همیشه مرا به یاد خانه: گرد و غبار انبه قاچ با پودر فلفل و نمک. با هم مخلوط همه مواد تشکیل دهنده از بخارا پانسمان و ماهوت پاک کن زدن به خوبی موها را کنار بگذارند. بخشی از نخود برنج گل کلم, کلم بروکلی, انبه و فلفل قرمز به چهار کاسه. نم نم باران بخارا پانسمان بیش از کلم بروکلی. اضافه کردن دیگر همراه خود را انتخاب سوئیچ بر روی موسیقی مورد علاقه خود را و لذت بردن از خوشبختی کاسه!
  • دستور غذا توسط آشپز آلفرد پراساد

اهل توسکانی ripolita خورش بوده است مورد علاقه و راحتی ما مواد غذایی شامل فلفل, مرغ, مرغ بریانی و کلاسیک هندی, ظروف چینی مانند فلفل مرغ با سبزی سرخ شده با برنج. شام معمولا سبک ترین وعده غذایی روز: یک سالاد ساده و یا یک سوپ سالم و بی خطر ساخته شده با کوینولا و یا دانه پختند به آن است. ما را با سوپ میسو از یک بسته در آب و اضافه کردن برخی از زنجبیل vegies و توفو. ما مصرف زنجبیل قطعا بالا رفته به دلیل ایمنی-تقویت خواص — ما نیز باید آن را با چای یا فقط یک نوشیدنی سنتی با آب گرم و لیمو ترش به طوری که ما به یاد داشته باشید به نوشیدن آن و آبرسانی خودمان.

هیدراتاسیون مهم است که در زمان هایی از این. آن را پشت سر گذاشت و ما اغلب نمی دانند آن است. ما نیز با داشتن بیش از بالا آب فصلی تولید مثل خربزه و جردس و خیار و شفا ادویه جات ترشی جات مانند دارچین و زردچوبه.

در اینجا یک نکته مفید برای کاهش حجم کار در پخت و پز. یکی از اساسی ترین masalas در پخت و پز و سرخ کرده پیاز و گوجه فرنگی پخته شده به رب با یا بدون ادویه جات ترشی جات. این را می توان پخته و منجمد شده در کیسه ziplock و سینی یخ. می توان آن را گرفته و مورد استفاده قرار گیرد هر زمان که شما می خواهید به عنوان یک پایه سس.

ما نه فقط پخت و پز برای خودمان یا نه. در این مستند ما قرار داده تا یک اخطار در محله ما گروه (که شامل حدود پنج خیابان هر یک به شمال و جنوب و شرق و غرب) درخواست اگر وجود دارد هر گونه افراد مسن و یا افراد آسیب پذیر که قادر به طبخ و می خواهم برخی رایگان و سبزی در وعده های غذایی. دو سالمند در لمس: یک مرد و یک زن هر کدام در زندگی خود. آنها احتمالا وابسته به خود را در همسایگی رستوران برای چند وعده غذا در هر هفته. پس از دو بار در هفته ما را با درهای خود را بسته و از همان غذایی که ما با داشتن آن روز در مقادیر کافی برای آخرین آنها حداقل دو وعده غذا. ما آنها را ملاقات نکرده و در عین حال از آنجایی که ما فقط حلقه مفت و ترک را ما به دوستان جدید و ملاقات خواهد کرد آنها را زمانی که همه این است که بیش از.

در این سری هند محبوب سرآشپزها و restauteurs خود را به اشتراک بگذارید مستند عادات پخت و پز و دستور العمل با ما.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>