اجازه دهید نخود غالب

زمانی که در استکهلم به تازگی حداقل نیم دوجین افراد توصیه می شود Hermans وگان رستوران.

که من پا به این رستوران در Fjällgatan برای ناهار من مبهوت از محل آن است. نشسته در بالای یک تپه مشرف به بندرگاه و دیدنی پانوراما از شهرستان. محل بسته بندی شده بود و من تا به حال به صبر برای 30 دقیقه قبل از من پیدا کردم یک جدول.

بوفه میز فراوان و اسراف. من پرداخت می شود من 220 کرون سوئد در مقابله و دریافت بشقاب من. به عنوان تمرکز بر روی upcycling, صفحات و کارد و چنگال منابع هستند از مغازه های دست دوم که توضیح می دهد که چرا آنها در اندازه های مختلف و اشکال.

سوپ و نان و چهار نوع سالاد و دو نوع سس انواع سس, چهار, انواع ترشی, کاری, خورش پاستا, برنج, لازانیا اسفناج و سیب زمینی, پخت تمام شد در بوفه… این شهر همچنین دارای یک هندی در ظرف برنج و عدس-بر اساس سالاد هر روز. در تعطیلات آخر هفته آنها به رخ کشیدن یک زندگی وگان کوره ایستگاه.

“چند فرهنگی طبیعت بوفه بازتابی از آشپزخانه ما کارکنان که از نقاط مختلف جهان می گوید:” Malin Orthagen مدیر خدمات. به عنوان آشپزی گیاهی هند به طور طبیعی به خوبی سازگار به برنامه های آشپزی گیاهی, تاثیر اجتناب ناپذیر به نظر می رسید که آنها تا به حال نخود, سالاد, سبزی خورش و برنج نارگیل pulao.

او می افزاید که در رستوران منابع سبزیجات از جامعه کشاورزی ارگانیک در نزدیکی shaykh ibrahim. او همچنین اشاره می کند که منوی خود را تغییر است با توجه به فصلی سبزیجات.

برنج و نخود و عدس, اما, وارد می شوند, به عنوان سبزی در طول ماه های زمستان. کارکنان رشد و کلم و گل های خوراکی در رستوران باغ.

در سال 1992 هرمان Ottosson آغاز شده Hermans به عنوان یک گیاه خوار غذاخوری پذیرایی منحصرا به کارکنان از ساختمان که در آن عمل در Fjällgatan. Hermans بود آمار فوری با محبوبیت خود را در حال رشد توسط کلمه از دهان و در چند سال تکامل یافته و به یک رستوران و کافه.

Let peas prevail

در سال 2006 او به فروش می رسد آن را به زن و شوهر جوان لئو و عمر که در ادامه به اجرای این محل. زن و شوهر منتقل شده به طور کامل به مواد غذایی گیاهی وگان حدود چهار سال پیش رفتن در سویا و شیر نارگیل و جو (به صورت محلی رشد کرده), روغن نارگیل, روغن کلزا, روغن زیتون, مارگارین کره گیاهی و کره بادام زمینی. لازانیا, من طعم بسیار عالی بود: تلفیقی از ایتالیایی و هندی با طعم نارگیل و ادویه جات ترشی جات.

مهمانان خود را واضح و روشن بشقاب و قاشق و چنگال در تعیین مخازن و پرتاب زباله های مواد غذایی در یکی دیگر از بن. زباله های مواد غذایی فرآوری و تبدیل به سوخت زیستی در حالی که سبزی زباله کمپوست و استفاده برای آشپزخانه باغ. کارکنان تی شرت و پیش بند ساخته شده از پنبه آلی و بامبو.

Hermans’ وگان دسر محبوب هستند. آشپز شیرینی دوی پراساد Nair گفت که زمانی که او پیوست و یک سال پیش آن را یک چالش برای پیدا کردن وگان مواد لازم برای هر دسر او می خواست به پخت. هر عنصر آماده است در آشپزخانه خود را. Devi انجام یک دوره پخت در د قنادی مدرسه در کوچی به دنبال یک گواهی دوره در دکوراسیون کیک در استکهلم.

سال گذشته او با حضور در یک هفته masterclass در وگان سلیقه در غذا آشپزی آکادمی اسپانیا است. Hermans ارائه می دهد عظیم گسترش وگان, دسر, اما محبوب ترین در منو هستند cheesecakes, انبه, لذت, کلوچه, پن کیک و شکلات بلژیکی کیک.

دسر بخشی از بوفه اما می توان به طور جداگانه خریداری شده. تنها در ماه دسامبر می کند Julbord بوفه شامل یک دسر.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>