Khandayat سبک گوسفندی دستور کاری: بابا یکشنبه ویژه

مانند بسیاری از Odia خانواده برای ما روزهای یکشنبه به معنای گوسفند. برای خواهر من و من آن را نیز به معنای داشتن پدر ما در خانه برای تمام روز اختصاص داده شده دولت خدمتگزار او بود که ما به سختی او را دیدم در دیگر روزهای هفته. به عنوان ما آن را به یک استراحت کوتاه از آشپزخانه. قبل از اینکه ما بیدار بابا را دوباره از بازار با گوشت گوسفند و کارشناسی ارشد را شروع کرده اند گله مند مورد کیفیت آن است. آن را بسیار آسان برای فروشندگان برای گول زدن او اغلب او را بود زین با مانده ماهی فاسد سبزیجات و نامطلوب کاهش گوشت.

قبل از ترک برای بازار بابا را آغشته به چند حبه سیر در آب است. پس از آمدن او اول سخت کار کردن چند قطعه از زردچوبه و فلفل قرمز به رب خوب در ملات سنگ. پس از آن خواهد بود که به نوبه خود از دانه زیره سبز و به دنبال آن به طور جداگانه با پیاز و سپس زنجبیل-سیر; و در نهایت آن خواهد بود گشنیز و دانه های خشخاش. هر مجموعه ای از masalas خواهد بود زمین یکی یکی و نگهداری کنار تنهایی به عنوان یک توپ در یک thali.

در حالی که سنگ زنی سرگرمی, سخت مردانگی خود را از حضور همیشگی خواهد بود رفته; مچ دست خود را می توانست به لطف یک Odissi رقصنده . او را دوباره به نظر می رسد به من محبت که استفاده می شود به خنده مثل یک کودک زمانی که به عنوان یک کودک من را متوقف خواهد کرد و تظاهر به خواب و پرش بر روی پشت خود را هنگامی که او آمد به تخت ما به مجموعه ای از پشه در اواخر شب.

اما در حالی که پخت و پز خود را صورت خواهد بود گریم با غلظت بیشتر پاسخ به سوالات خواهد بود در قالب grunts. پس از شستن سیب زمینی, او را قطع هر یک به طور مساوی به اندازه قطعات با پوست. سپس در یک wok او را گرما برخی از روغن خردل را روی شعله متوسط اضافه کردن قطعات سيب ترشح برخی از نمک و طبخ این تا نیمه انجام می شود.

گام به گام

بابا خواهد پرچین شرط خود را در مورد کیفیت گوشت گوسفند او را خریداری کرده بود با قطع کاهش به طور مساوی به اندازه تکه های حدود سه سانتیمتر ، او را به قرار دادن این قطعات در wok با یک لیتر آب داغ و نمک و فلفل و زردچوبه و خورش حدود 90 دقیقه آهسته شعله با درب پوشش رگ.

زمانی که گوشت گوسفند مناقصه کردم او را حرکت شبیه چمچه زنی قطعه کردن و نگه داشتن سهام با چربی ذوب شده را کنار بگذارند. ما کودکان را به نام نمونه ‘khaasi sijhaa’ — آب پز گوشت گوسفند در سه جداگانه در کاسه های کوچک. هر یک شامل سه تا چهار بیت با آنهایی که گرفتن juicier آسان به جویدن بخش.

سپس Baba خواهد حرارتی روغن خردل در wok. وقتی نفت شروع به سیگار کشیدن او را پرتاب در برخی از قند است. این امر به زودی caramelise نفت تبدیل به رنگ مذاب غروب. به این رودخانه به رنگ رقیق خون Baba خواهد اضافه کردن یک زن و شوهر از برگ سرخ مایل به قرمز به دنبال خرج کردن دانه زیره سبز. سپس او شروع به اضافه کردن و سرخ کردن, مرطوب, تاپیک, در یک سفارش یادآور نظامی در مارس گذشته است. ابتدا پیاز رب را در به دنبال زمین زردچوبه و فلفل قرمز; سپس زنجبیل-سیر خواهد بود در پرتاب, پس, زیره سبز, رب, زمین گشنیز و دانه های خشخاش. او را در روغن سرخ کرده هر خمیر را به مدت 4-5 دقیقه و سپس اضافه کردن یک بعدی در توالی; هیچ کلید های میانبر برای او. در این زمان او خواهد بود عرق کردن فراوان و سرگرمی خواهد بود رنگ آمازون در تمام سیل و بوی مانند یک بهشت گرمسیری.

ناهار در آخرین

به این sautéd تاپیک, او خواهد اضافه کردن سیب زمینی سرخ شده و طبخ را روی شعله کم. در حال حاضر ما کودکان خواهد بود گرسنه و اذیت او را به پایان برساند به زودی. اما او را بپوشانید سیب زمینی در ادویه جات ترشی جات با متناوب تکان دهنده برای حدود یک چهارم از یک ساعت آبپاش آب در هر دقیقه و یا تا اطمینان حاصل شود که تاپیک نمی سوزاند و یا چوب به پایین wok.

زمانی که سیب زمینی تقریبا انجام داده او را پخته را اضافه کنید گوشت گوسفند و همچنان به بجوش و خروش آمدن در حالی که به آرامی سطحی wok با گوشت گوسفند سهام. با تمام سهام رفته او را اضافه کنید نیم لیتر آب داغ و جوش tarakari برای چند دقیقه به یک بسیار نازک و آبکی استفاده نا مشروع.

این امر می تواند خوب بعد از 1 بعد از ظهر توسط او انجام شد; منطقه ای فیلم ممکن است شروع کرده اند در Doordarshan زمان بابا به پایان رسید concocting خود گوشت گوسفند کاری. هنگامی که او در نهایت به ما ملحق بعد از پس پخت و پز, داخل حمام, ما فرزندان و کارشناسی ارشد خواهد بود و تقریبا در نیمه راه از طریق ناهار از usuna (آبپز) برنج و khaasi maangsa tarakari که ما نشسته در یک نیم دایره در مقابل ما سیاه-و-سفید Konark تلویزیون با بهره گیری از ظرافت بابا دست در نهایت گرفتن بهتر از gaucherie از چشمان او.

یکشنبه, دستور العمل

Khandayat سبک گوسفندی کاری (در خدمت چهار)

Khandayat style mutton curry recipe: Baba’s Sunday special

مواد تشکیل دهنده

800 گرم گوشت گوسفند از جمله بخشهایی از پاهای, دنده کبد و برخی از چربی

2 متوسط سیب زمینی

10 قاشق غذاخوری روغن خردل

3 متوسط پیاز

2 اینچ-قطعه از تازه خام زردچوبه

15 حبه سیر

4 فلفل قرمز

2 نیم اینچ قطعه از زنجبیل

10 سیاه, فلفل, خشک بو داده و زمین را به پودر خوب

2 خشک برگ سرخ مایل به قرمز

1 قاشق چایخوری شکر

1 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه

3 قاشق غذاخوری زیره seads

2 قاشق غذاخوری تقسیم تخم گشنیز

2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش

نمک را به طعم و مزه

روش

1. خرد کردن همه masalas به طور جداگانه. هم بزنید سرخ به طور مساوی تکه سیب زمینی در دو قاشق غذاخوری روغن با نمک تا نیمه انجام می شود. جوشاندن گوشت گوسفند با نمک یک قاشق چای خوری در هر یک از فلفل و زردچوبه در قابلمه را با یک لیتر آب برای 80-90 دقیقه روی شعله کم با درب تا حدی پوشش داده شده است.

2. گرما هشت قاشق غذاخوری روغن را در یک wok. اضافه کردن شکر و روغن داغ. پس از آن caramelises کاهش شعله اضافه کنید و برگ سرخ مایل به قرمز به دنبال خرج کردن دانه زیره سبز.

3. اضافه کردن رب زمین/مرطوب masalas در نظم خاص ارائه شده و سرخ کردن هر ادویه/مخلوط به مدت 4-5 دقیقه: پیاز; زردچوبه; فلفل قرمز; زنجبیل-سیر; زیره; گشنیز و دانه های خشخاش.

4. پس از گفتگوی انجام شده است اضافه کردن سیب زمینی سرخ شده در مخلوط به طور مساوی و هم بزنید آبپاش یک زن و شوهر از قاشق آب به طور متناوب برای 10-15 دقیقه.

5. اضافه کردن آب پز گوشت گوسفند تکه و مخلوط کنید. اضافه کردن سهام به آرامی در نیم فنجان اقدامات بیش از 15 دقیقه. پس از گفتگوی خشک اضافه کنید نیم لیتر آب داغ به رگ و اجازه دهید آن را بجوش و خروش آمدن به مدت 5-7 دقیقه.

نویسنده یک نویسنده و پژوهشگر مستقر در Bhubaneswar.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *