غذای فرانسوی با مارک Delorme

مارک Delorme آتش سوزی دستورالعمل در بی عیب و نقص مالایایی به کارکنان آشپزخانه در انفرادی این شهر تنها رستوران فرانسوی.

فرانسوی را با لهجه مالایایی است بلند و با او صحبت می کند با جذاب سهولت. کنجکاو پرس و جو در تسلط خود را به ارمغان می آورد جلو شوخ Pinne (پس چه) قبل از او می شکند به خنده.

“این است که عشق به مردم است که نگه داشته است من در اینجا به مدت 26 سال است. من فقط برای اعمال یک هندی شهروندی می گوید:” Marc که مجموعه ویلای ماریا یهودی در شهر 16 سال پیش. اول-طبقه رستوران با روشن نیلی دیوار بود و یک سر ترنر و منو جذب کنجکاو شام.

مقدار آب پرواز پس از. مارک باز La Dame Rouge خانه ماندن در Ayampally در Vypin 11 سال پیش و شروع به برگزاری کلاس برای زنان و سرآشپزها سال گذشته است. “من به آنها آموزش اولیه در آشپزی فرانسوی — سس ماکارونی و شیرینی. در اینجا آنها یاد بگیرند سالاد, طبخ ماهی و گوشت گاو و…,” او می گوید.

French food with Marc Delorme

مارک علاقه در پخت و پز شروع به کمک به مادر خود را در پیاز دار, “پایتخت, فرانسوی, سلیقه در غذا.” مادر او می گوید: هرگز تکرار همان ظرف در یک ماه سر و صدا تا چیزی جدید در هر زمان او خریداری مقررات از بازار است. خانواده اش بزرگ بود و شامل چهار ویتنامی خواهر و برادر به تصویب رسید. “از این رو غذایی که در خانه تهیه شده جهانی بود.”

پخت و پز بود نه مارک انتخاب اول حرفه ای; او مورد مطالعه قرار جواهرات طراحی در پاریس برای اولین بار. در 33 او نوسان به تئاتر انجام نقش طنز. این بود که به دنبال تمایل به یادگیری Kathakali و او در زمان شیرجه رفتن.

“این که چگونه من آمد به هند ، من روت برای سه سال در Vijnana کالا ودی در Aranmula.” تجربه غنی شده به او می گوید او یک تعریف جدید از زبان بدن است. “این یک به علاوه برای من است.”

مارک می گوید زندگی اش شده است و پر از شگفتی است. فقط به عنوان او حل و فصل به تئاتر یادگیری Kathakali آمد یک فرصت برای باز کردن یک رستوران فرانسوی. او آموزش آشپزی و تنظیم منو و تزئین فضای در راه است که تازه و جدید به کوچی. از آن رو او را به توجه فوری. در کنار او نیز باز دو سوئیت برای بازدید کنندگان از آمدن به کرالا احتمالا پیشگام در خانه ماندن گردشگری که نمایاندن یک دهه بعد.

و در حالی که همه این اتفاق افتاده است عشق خود را برای مردم و زمین در حال رشد بود. او شروع به شکار برای یک محل برای خودش. یک Tharavadu در Vypin او را جلب کرد. “برای دو سال من wooed مالک به اجاره خانه اش و در نهایت او کوتاه آمد.” مارک راه اندازی چهار خوابه کرالا-سبک خانه بماند که خود از خانواده های بزرگ و خانواده گسترده از فرانسه بازدید نگه دارید. یکی از کنجکاوی خود را در خانه حفظ سنتی چوب اخراج ، او می آموزد که زنان و آشپز چگونه به طبخ هر دو فرانسوی و هند و ظروف فرانسه در این کوره.

مارکو ایده فیوژن به سبک فرانسوی رول مرغ شکم پر با اسفناج-قارچ و هم مرز با کرالا تند میگو یا کالاماری با کوسکوس و فلفل بره . آخرین تاخت و تاز کردن به مواد غذایی است که به عنوان مشاور به رستوران های فرانسوی است. او همچنین در نوشتن کتاب خود را — انتخاب بهترین صبحانه و شام مکان در کرالا بر اساس سه عامل اساسی — کیفیت و زیبایی محل و قیمت.

عمر خود را در کرالا او می گوید: “من عشق من روستای Vypin و مردم مرا دوست دارند. زندگی من در اینجا این است که یک هدیه از خدا.”

ناهار خوری خوب در انفرادی

  • “پس از یک نظرسنجی از مکان غذا خوردن و گزینه های اطراف برای مسافران در فورت کوچی ما متوجه بود که هیچ محل خدمت معتبر, فرانسوی, غذا, از این رو ما راه اندازی, خود ارضایی, می گوید:” Anant Debesh که تاسیس هشت اتاق اقامت در خانه با یک رستوران همراه با او چاق شریک کریشنا Chandralal.
  • انفرادی در اسقف باغ در Pattalam فورت کوچی شروع عملکرد در دسامبر 2019. آشپز Sunesh Subrahmanian سران آشپزخانه می آید و با تجربه کار با غذاهای قاره در دبی و بوش کروز.
  • او آموزش دیده با مارک و می گوید: “مارک شرح زیر است کشور سبک پخت و پز است که بیشتر در مورد طعم و مزه. من مشغول به کار در آشپزخانه خود را که همه چیز در مورد چوب اخراج پخت و پز . هیچ مایکروفر یا غیر چوب ماهی تابه می گوید:” Sunesh اضافه کرد که پخت و قنادی در حال انجام در کوره های مدرن. یک نان یا کروسانت به خوبی انجام داده است Marc آزمون برای پایه فرانسوی مواد غذایی است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>