در طول این مدت دل تنگی, سفارش, اگر شما در پیدا کردن آرامش در مواد غذایی خوب

این مشکل بار. و آنچه بدتر است این است که شما نمی توانید خودتان را تشویق توسط غذا خوردن. مواد غذایی همواره تقویت خلق و خوی بزرگ اما در این سن COVID-19 ما توصیه شده است به بازدید از رستوران ها. به بالا از آن خاموش کاملا چند از eateries باید ازطریق کرکره خود را به طور موقت.

پس من چه کنم وقتی که خلق و خوی کم است: دستور داد در. از آنجایی که من در مرکز دهلی نو, من فکر کردم من می خواهم غذا از یک خروجی در جایی در کننوقت محل. این زمانی بود که من به یاد یک محل به نام بریانی Badshah. یک دوست که دفتر در محله اغلب دستورات غذایی از آن وجود دارد و تا به حال من خواست آن را امتحان کنید. بنابراین من نگاه کرد Swiggy یافت شد که در آن ذکر شده قرار داده و سفارش من.

از من خواسته برای برخی از بریانی مرغ (کامل ₹359) گوشت گوسفند خشک کباب (₹369), زنجبیل, کاری مرغ (₹399), Lachcha Paratha (₹69) و دو کا Meetha (₹109). Swiggy گرفت اما تحویل پسر دو چرخ تا به حال برخی از مشکلات (به عنوان من گفت: این بار دشوار است) بنابراین کسی که از بریانی Badshah بسیار مهربانی را تحویل.

این رستوران در K 14 کننوقت محل (Ph: 011-41088220) اما رسانه ها در کایلاش مستعمره Noida شاهپور صیفی جات Mukarji ناگار Vasant Kunj و Rajouri باغ. Gurugram چهار رسانه ها. به من گفته شد توسط یک کارمند که آنها را به یک پایگاه آشپزخانه, اما مواد غذایی پخته شده در رستوران ها ،

منو است جامع و شامل معمول tikkas مرغ کره و دیگر مانند ادویه کاری. اما آنچه جالب است این است که آن را کاملا چند آندرا, ظروف و چند از دیگر بخش هایی از جنوب و جاهای دیگر.

من مرغ بریانی, برای مثال تا به حال حیدرآباد لمسی: آن را به حال یک تخم مرغ آب پز در آن و تکه های مرغ (کاملا چند از آنها) در برنج به سادگی چاشنی و قابل ملاحظه ای بزرگ است. برنج نور بود و تا به حال طعم و مزه مزه تند است که من به طور کامل لذت می برد. این salan که با آن آمد اما خیلی بیش از حد برای من.

During this period of gloom, order in, if you find comfort in good food

زنجبیل, مرغ کاری, در حالی که خوشمزه بود یک بیت از تعجب کمی وجود دارد نشان می دهد که آن را به حال شده است با طعم زنجبیل. اما مرغ نرم و سس خوشمزه ،

خشک کباب گوسفندی, دوباره من را به یاد masalas مورد استفاده در فوق العاده محبوب در جنوب هند ظرف به نام مرغ 65. من عاشق Lachcha Paratha که پوسته پوسته و ترد و سخت نیست و یا لاستیک. من غوطه ور در استفاده نا مشروع از غیر زنجبیل کاری مرغ و کاملا به حال یک وعده غذایی خوب.

من تا به حال نگاهی به منو و بعد دیدم که آن شامل چندین آندرا ظروف از جمله آندرا Dal سرخ (₹299), Andhra بادنجان سرگرمی (₹299), Andhra کاری مرغ (₹399) و حتی یک مرغ 65 بریانی (₹389). این شهر همچنین دارای مالابار مرغ (₹399) و در بخش دریایی است ظروف مانند مالابار کاری میگو (₹459) و میگو Koliwada (₹409).

زنجبیل و یا هیچ زنجبیل, ما تا به حال یک وعده غذایی خوشحال. من به عنوان جلا آخرین لقمه. جهان اطراف خود نگاه کمی بهتر باعث من برای بالا بردن نان تست: در اینجا برای شادتر روز جلوتر.

نویسنده چاشنی غذا منتقد

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>