ناهار خوردن مانند نواب در این Awadhi جشنواره غذا در ویساکاپاتنام

“این چیزی است که ادویه جات ترشی جات به غذا اما راه آنها استفاده می شود برای رسیدن به طعم است که Awadhi cusinie ایستادگی می گوید:” آشپز لقمان فاروق بصورتی پایدار و محکم به عنوان او راه می رود و من از طریق Awadhi جشنواره غذا در WelcomHotel Grandbay را اقیانوسی رستوران. لقمان درست است-آبی Lucknowi و یک آشپز در کباب و Kurries ITC یاسمن بنگلور.

پدر او یک آشپز بیش از حد و مواد غذایی بود که بخشی جدایی ناپذیر از دوران کودکی خود را. او آموخته های ظریف Awadhi کرایه از پدر خود. “Awadhi مواد غذایی همه چیز در مورد پخت و پز آهسته به طوری که سبزیجات و گوشت جذب طعم ادویه جات ترشی جات. پس از آن است که غذاهای نواب وجود دارد که هر دو غنا و ظرافت در آن است. بسیاری از ادویه جات ترشی جات و میوه های خشک استفاده می شود و در عین حال طعم ظریف هستند. روغن حیوانی و زعفران استفاده می شود به وفور در غذاهای,” او اضافه می کند.

بوی غذایی که قبل از شما قرار داده و غذا را در دهان خود توصیه اجرایی آشپز از هتل Jayesh Karande. “این دام سبک پخت و پز از Awadhi مواد غذایی باعث می شود عطر قابل توجهی به غذاهای,” او توضیح می دهد.

Murgh Zafrani Pasandey
Photo: K.R. Deepak / The Hindu

Murgh Zafrani Pasandey
عکس: K. R. دیپاک / هندو | عکس های اعتباری: K_R_DEEPAK

من دنبال مشاوره خود را و نفس در ظریف طعم تند از Murgh Zafrani Pasanday که خدمت کرده است با سرد نعنا ترشی. این مرغ کبابی مزه دار شده با سیر و پودر فلفل من یادگیری است بنابراین داوطلبی که من می توانید قطعه را از طریق آن مثل چاقو داغ را از طریق کره. من می آیند به درک بافت از مواد غذایی به عنوان به خوبی به عنوان من یک بحران از بادام زمینی پر پنهان در Nimona tikki یک نخود سبز patty. اما یکی از نیاز به کت tikka در pudina یک نوع در غیر این صورت می توان آن را کمی شیرین و مطلوب.

برای دوره اصلی من در خدمت Methi Panner, Gosht Nihari و دام کی Machili همراه با Khamiri Roti و Sheermal. به عنوان من حفاری به دام کی Machili من تحت درمان با یک کاملا چاشنی بدون استخوان Kingfish است که در خدمت آغشته صاف و خامه استفاده نا مشروع. آن را می سازد یک دسته کوچک موسیقی جاز بزرگ با Sheermal یک flatbread ساخته شده با آرد تصفیه شده روغن و شیر. Sheermal نیز همراهی کامل به ادویه دار حبه پنیر در Methi Paneer. طعم methi درنگ پس از این دوره است.

@Oceanic, WelcomHotel Grandbay

  • بازدید Gosht Nihari و Gosht دام بریانی
  • دست Nimona Tikki
  • هزینه برای یک ₹999
  • تماس با 0891 660 0101

Nihari به طور سنتی به معنی آهسته پخته گوسفند خورش. در کهن روز گوشت گوسفند پخته شده بود یک شبه با ادویه جات ترشی جات مانند, هل, دارچین, فلفل و برگ بو را بسته گوشت با طعم. آشپز لقمان تا پخته خورش برای بیش از دو ساعت است. این یک شورش طعم به من نیش می زنند و به یک قطعه از گوشت گوسفند است که خدمت در یک استخر از قهوه ای تیره خورش فلفلی با caramalised پیاز و زنجبیل قطعه قطعه. آبدار گوشت گوسفند می رود به خوبی با نرم و جویدنی Khamiri roti.

وجود دارد بیشتر از گوشت به عنوان Gosht دام Biriyani می رسد redolent با طعم برنج و ادویه جات ترشی جات با ویژه smokiness به آن است. خوشبختانه آن است که خفه شده در حد سرگرمی.

Sheer Quroma and Zauq-E-Shahi Photo : K.R. Deepak / The Hindu

محض Quroma و Zauq-E-شاهی عکس : K. R. دیپاک / هندو | عکس های اعتباری: K_R_DEEPAK

آشپزی من اودیسه از Awadh به پایان می رسد با مطلق Qorma ساخته شده با ریز seviya و خدمت سخاوتمندانه با شکوه از خشک-میوه ها. من نمی تواند مقاومت در برابر آن را پس از من نیز خوردن Zauq-E-شاهی ساخته شده با گلاب jamun و rabri. همه به خوبی با دنیای من به عنوان من slurp در نرم گلاب jamuns و خامه rabri.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>