انجمن ظرافتهای در آستان شما

مواد غذایی مهم است که شرکت راه اندازی کرده است جدول, مجله, خیابان آشپزخانه و به زودی به راه اندازی مه 13 در حال گسترش بال خود را بیشتر با آوردن آشپز Amninder Sandhu پردازنده به عنوان اولین آشپز شریک است. Sandhu است که شاید بهترین و شناخته شده به عنوان آشپز ارته این Bandra رستوران که گسترش به پونا به عنوان به خوبی. او همچنین تنها هند از شرکت کنندگان برای Netflix بکشد نشان می دهد جدول نهایی.

گسترش پایه

می گوید: Gauri Devidayal نیمی از زن و شوهر duo پشت غذایی مهم “ما بسیار راحت و بسیار تاسیس در جنوب بمبئی و من فکر می کنم وجود دارد بالقوه برای انجام کار بیشتر وجود دارد.” صحبت در مورد تصمیم به استقبال Sandhu به عنوان ده ساله شرکت اولین آشپز شریک Devidayal می گوید: “ما در یک نقطه که در آن ما نه تنها با شروع کردن به عنوان یک شرکت ما در حال تاسیس است. Sandhu شناخته شده است استعداد او را تاسیس آشپز و پاداش برای استعداد او است. نه مثل ما در حال کار با یک آشپز جدید و همین دلیل است که ما شده ایم به ارمغان آورد او را به عنوان یک شریک.”

برای شروع با این تیم خواهد شد راه اندازی Iktara تحویل خدمات از خیابان مجله آشپزخانه در Byculla اما وجود دارد برای گسترش برنامه های بیشتر با یک دوم آشپزخانه باز در Colaba ماه آینده. در منو برای هند ارائه غذاهای مانند کباب chaats رول بریانی و مواد غذایی از یک مقطع از مناطق. بنابراین شما در پیدا کردن غذاهای امضای مانند Sandhu ساب مرغ Iktara Raan (flambéed با پیر راهب رم), baingan bharta و بریانی, کیلو, برای زمانی که شما سرگرم کننده است. رفتن به جلو هنگامی که پرسیده شد در مورد برنامه های آینده Devidayal می خندد و می گوید: “نه مثل ما آورده آشپز فقط به تحویل برای ما است.” او کم حرف در مورد آینده رستوران برنامه اما به نظر می رسد به اذعان احتمال است.

اتصال بیش از مواد غذایی

همانطور که برای Sandhu او به وضوح احساس خویشاوندی برای Devidayal و شوهر جی یوسف. توصیف تعاملات خود او می گوید: یوسف به خصوص “وسواس با سرآشپزها” و آثار بسیار نزدیک با آنها را و او: “کاملا می شود به همراه” با او. ظروف در Iktara چوب با Sandhu غذایی فلسفه از آرام پز استفاده از مواد تشکیل دهنده خوب. او مبالغ تا “تلاش برای بالا بردن استاندارد مواد غذایی است که به خانه شما تحویل داده و نه فقط رقابت از نظر قیمت اما تا به استاندارد مواد غذایی است.”

در گذشته Sandhu کار کرده با افرادی که “فقط باید پول برای شروع یک رستوران” اما در این مورد او می گوید: “من احترام بسیار زیاد برای هر دو جی و Gauri به دلیل راه آنها به کار گرفته کسب و کار خود.” Devidayal و Sandhu می گویند آنها هر دو در همان صفحه و در این کار هم بسیار ساده تر. Devidayal در نهایت مبالغ آن را به عنوان سه نفر داشتن پیوند بیش از یک عشق, غذا, صرف نظر از آشپزی.

سفارش در Scootsy یا ایمیل در [email protected] برای پذیرایی

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>