Covid-19: نکاتی برای آشپزخانه شما باغ در طول مستند

گرفتن سبزیجات تازه در حال تبدیل شدن بیشتر و بیشتر دشوار است. شما احتمالا از چپ به را انتخاب کنید بین پژمرده اسفناج و گوجه فرنگی های رسیده در زمانی که شما به یک فروشگاه. راه دیگری وجود دارد می گوید: Shanthni Balu محوطه سازی مشاور از Coimbatore. “این است که زمان مناسب برای شروع یک باغ سبزی. تعداد سوالات و درخواست راهنمایی برای شروع باغبانی افزایش یافته است و پس از این مستند. من فکر می کنم آن است که یک سرگرمی خوب برای انتخاب کنید تا در این زمان دشوار است آن را به عنوان کمک می کند تا آرامش ذهن ما و نیز نگه می دارد ما را اشغال کردند.” او تمایل به باغ آشپزخانه خود را برای بیش از 30 سال در حال حاضر. و رشد می کند گوجه فرنگی بادنجان تلخ کدو و گل کلم و کلم و انبه ریج کدو و فلفل و 70 انواع سبزی.

کمپوست در خانه!

  • یک سطل با درب و مته سوراخ در دو طرف درب به صورت هوادهی
  • لایه پایین با خاک.
  • اضافه کردن سبزیجات و میوه, پوست پژمرده گل, پوسته تخم مرغ, چای و قهوه به سطل بیش از لایه ای از خاک است. جلوگیری از استخوان و محصولات لبنی.
  • ترکیب محتویات یک بار در هفته برای ترویج رشد میکروبی. در هر حال حاضر و پس از آن اضافه کردن یک اینچ یا بیشتر از خاک به آن است.
  • ادامه این روند تا سطل پر است
  • به یاد داشته باشید برای نگه داشتن آن به دور از نور مستقیم خورشید.
  • در پایان 60 روز کمپوست باید آماده

“این ممکن است ممکن است به منبع دانه با توجه به مستند. اما ما هنوز هم می تواند رشد بسیاری از گیاهان با چیزهایی که ما می توانید پیدا کردن در آشپزخانه ما می گوید:” Shanthni. “Microgreens سرشار از تغذیه. قرار دادن یک انگشت شماری از خردل شنبلیله ragi بادام زمینی یا گرم اسب به خاک و اضافه کردن آب به اندازه کافی قبل از اضافه کردن یک لایه نازک از خاک بالا. آن جوانه خواهد شد در دو روز آینده. هنگامی که آنها خود را برای اولین بار مجموعه ای از برگ آن را آماده برای برداشت می شود. برش آنها را در خاک سطح با یک جفت قیچی تیز و این می تواند اضافه شود به شما ساندویچ, سالاد و یا سوپ,” او می گوید.

Alageshwari S آلی کشاورزی فعال از Uthukuli رشد می کند, خیار, بانوی انگشت keeraiگوجه فرنگی و خوشه لوبیا در باغ خود را. او می گوید: همه را یک نیاز است که علاقه به راه اندازی یک باغ. “از آن آسان است. اولین گام این است که برای آماده سازی خاک. توصیه من مخلوط کردن خاک با کود کمپوست و کود گاو قبل از پر کردن آن را در گلدان و یا رشد کیسه های است که باید در آجر یا تخته برای اطمینان کافی وجود دارد هوادهی,” او می گوید.

Alageshwari S

پس از دانه های کاشته شده, پوشش خاک با برگ. “این فرایند است که به نام مالچ. این کمک می کند تا میکروب ها رشد می کنند و همچنین کمک می کند تا به حفظ آب در خاک” او توضیح می دهد. رشد سبزی خود را و یا keerai از شنبلیله ٹھٹھہ payaru, pacha payaru یا گرم اسب او می گوید:. “خیس کردن دانه های یک شبه و کشت آنها را در خاک است. هنگامی که آنها در حدود نیمی از یک پا بالا می توان آنها را برداشت و مورد استفاده در یک poriyal و یا استفاده نا مشروع.”Alageshwari شده است, راه اندازی, آشپزخانه, آلی, باغ, برای خانه ها و موسسات آموزشی برای 10 سال گذشته است.

پرتاب نیست, رشد!

  • بازیافت بیش از حد رسیده فاسد سبزیجات ممکن است شما دریغ به طبخ و خوردن.
  • اگر شما جوانه زده اند موسیر به سادگی کارخانه لامپ ( آن را می تواند دو تا سه ماه برای برداشت محصول).
  • اگر وجود دارد هر گونه بیش از حد رسیده گوجه فرنگی در یخچال خود اسکواش آنها را به آرامی و قرار داده و آنها را به خاک. هنگامی که نهال در نیم متر در ارتفاع کاشت مجدد آنها را به صورت جداگانه به رشد کیسه های. فلفل نیز می تواند به رشد همان راه است.
  • برای گشنیز laves فشار گشنیز را به آرامی بین دست های خود را به شکستن غلاف قبل از کاشت آنها را در خاک است.
  • مانده ساقه نعناع می توان مجددا آن است. ممکن است 20 روز برداشت.
  • اگر زنجبیل جوانه برش بخشی با گره ها و کارخانه آن است. بهتر است به گیاه آن را در رودخانه خاک. قبل از اینکه شما فراموش هوا-خشک زنجبیل برای یک روز به کاهش رطوبت به عنوان در غیر این صورت آن می تواند پوسیدگی در داخل خاک

هنگامی که دانه ها را کاشته اطمینان حاصل شود که آن را می شود به اندازه کافی آب و نور خورشید به رشد است. “قبل از آبیاری لمس خاک برای دیدن اگر آن را خشک است. بیش آبیاری می تواند منجر به پوسیدن گیاه. بهترین کار این است که به آب آن قبل از 7:00 صبح و بعد از 5:00 pm,” Alageshwari توصیه می کند. و برای حفاظت از گیاهان از آفات اضافه کردن برخی از ذغال یا آرد گندم به خاک است. “این کار به خصوص برای maavu poochi, است که آفت مشترک. یکی همچنین می توانید بپاشید روغن چریش راه حل است. به 10 میلی لیتر روغن چریش اضافه کردن 10 میلی لیتر از آب گرم. پس از سرد اضافه کنید و 30 میلی لیتر دوغ و 950 میلی لیتر آب. استفاده از این به عنوان مورد نیاز است و شما خوب به آن بروید,” او توضیح می دهد.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>