COVID-19: چگونه خانواده ها در کرالا جستجوگری برای سبزیجات در حیاط خلوت خود را در طول Coronavirus مستند

جستجوگری در حیاط خلوت و کشف بزرگ مورد علاقه سبزها و غده تبدیل شده اند شایع در بسیاری از خانواده ها در کرالا در طول مستند به نبرد گسترش COVID-19.

سبز تیره با گل های صورتی, خوک, علف های هرز رایج است خزنده در بسیاری از حیاط در دولت است. تا زمانی که مادر او Padma منون ساخته شده آن را به یک thoran, Anjali P تا به حال هیچ سرنخی شد که در آن خوراکی و یا که آن را thazhuthamaیک گیاه با خواص دارویی.

قرنطینه و مستند در پی COVID-19 همه گیر را کشف بسیاری از جمله غنی از مواد مغذی سبزی در حال رشد وحشی در بسیاری از خانه های ما. رسانه های اجتماعی خیط و پیت کردن با جرقه بزند از مردم در آینده با jugaad دستور العمل های ساخته شده از آنچه در دسترس است در اطراف خانه. “روز دیگر خوردم thoran ساخته شده با sambar cheera (سیلان اسفناج). Pulinkari با chembu thaal یا بنیادی از colocasia شد یکی دیگر از وحی,می گوید:” آنجالی یک کالج رونده در تریواندروم.

کسانی که خوش شانس به برخی از گیاهان سبز در اطراف خانه خود را تبدیل به فضل برگ و سبزیجات که یا فراموش شده و نادیده گرفته و یا به ندرت مورد استفاده در منو. اسفناج انواع yams, غده, پاپایا و چنار میوه های فصلی مانند خرما و انبه…گزینه های انبوه هستند.

“آن را تبدیل به یک صبح زود روال برای من برای جمع آوری سبزیجات تازه و برگ از ترکیب. ما ران مرغ, عصرانه, انبه, قرمز amaranthus, bilimbi….,” می گوید Nisha P, a voice-over artiste از تریسور. ران مرغ برگ استفاده می شود تا thoran و دستگاه کلرزنی در کاری با خام انبه و خرما دانه; amaranthus است برای thoran یا aviyal. “دیگر از میوه های فصلی, من هرگز استفاده می شود بستگی دارد بسیار در خانه رشد تولید و دختران من که لذت بردن از تجربه با سبزیجات به خصوص کلم در حال حاضر مورد استفاده قرار گرفتن به منوی جدید” می افزاید: Nisha. یک وبلاگ نویس مواد غذایی و همچنین Nisha اضافه می کند که او با موفقیت ساخته شده است کاری با گلبرگ ترش گل در باغ خود را!

Kozhuppa cheera

وجود دارد انواع سبزی های برگ دار که کرالا است که می تواند تبدیل به طعم دار thorans یا مخلوط به خود chappathi یا dosa خمیر. علاوه بر مشترک قرمز و سبز amaranthus وجود دارد sambar cheera, kozhuppa cheera (pigweed), میسور cheera, madhura cheera (شیرین برگ), والی cheera (اسفناج مالابار) و مانند آن. “من آماده thoran با استفاده از مناقصه برگ colocasia نیز می گوید:” Geetha منون یک محقر از Tripunithura.

چند منظوره گیاه موز می خام موز ناف بنیادی (vazhappindi) و موز گل آذین (vazhakkoombu), استفاده می شود که برای تهیه بسیاری از غذاهای که همه سلیقه های مختلف . چه تر است, بسیاری از این ظروف لازم نیست پیاز به صورت نا مشروع و یا سرگرمی. پس از آن وجود دارد پاپایا خام است که می تواند بخار پز هم بزنید سرخ شده و یا پخته شده با رنگ سبز گرم برای آماده سازی erissery.

جک از همه میوه ها

این عصرانه نجومی. در حالی که ایدی chakka یا کوچک مناقصه jackfruit باعث خوشمزه thoran, میوه های خام پخته شده است را puzhukku, thoran یا aviyal. دانه می تواند با هر thoran و یا اضافه شده به های مختلف ادویه کاری و یا سرخ کرده در روغن برای mezhukkuvaratti. Jackfruit ژنده پوش و پوست نیز خوراکی است.

Parts of jackfruit are used to make different dishes

“در واقع از آنجایی که ما رفت و بر خود-قرنطینه از 8 مارس پس از پسر ما وارد شده از ژاپن ما شده اند و زندگی را در تولید ما باغ آشپزخانه و اسراف jackfruit در دو درخت در حیاط ما. مادرم به من گفت که چگونه آنها استفاده می شود برای خشک کردن این دانه در آفتاب و سپس آن زمین و استفاده از آرد به عنوان یک عامل ضخیم شدن و یا در dosa خمیر. من خشک شده آن را در آفتاب ساخته شده و آن را به قطعات کوچک است که من در استفاده از ادویه کاری. برای بیش از یک ماه ما شده اند و زندگی را در تولید از ما هشت درصد طرح” توضیح می دهد که کل توماس فضا دانشمند که در زمان بازنشستگی داوطلبانه از ISRO.

Usha Soolapani ساکن پایتخت سهام در Facebook صفحه یک دستور است که دوستان خود را از تریسور به او داده بود. “آنها جمع آوری برگ کدو و طبخ آن را در یک راه جالب. به طور سنتی برگ کدو تنبل پخته شد برنج حریره. او سعی حریره ساخته شده از چوب آهن دانه آرد. آن را مخلوط با خمیر نارگیل, سبز, فلفل و زیره. سپس او سرخ شده در روغن خردل و برگ کاری و قرار دادن آن در کاری. او گفت که آن طعم و بدیع بود. حتی اگر ما در حال زندگی در یک منطقه شهری یک گیاه کدو تنبل تولید به اندازه کافی برگ برای یک خانواده” می نویسد: Usha.

برگ انقلاب

  • E Sajeev کومار, مشاور دانشمند در کرون Narayanan مرکز بیوتکنولوژی کتیم و دانشمند ارشد در Ayur Yuva موسسه نوآوری در علوم و میراث (AYIISH) در پلککد شده است انجام تحقیقات بر روی خواص دارویی گیاهان هستند که به عنوان علف های هرز و یا غیر قابل خوردن. “بهبود سلامت ما ممکن است از جمله مواد غذایی است که توسعه ایمنی,” او می گوید. او یک کتاب از دستور العمل های برای پخت و پز با انواع مختلف برگ. وجود دارد دستور العمل های برای برگ ترش تلخ تنبل, مناقصه, عصرانه, برگ, مناقصه برگ موز و….

برخی از پدر و مادر اشاره می کنند که تغییر در منو است که نیاز به ساعت. بازیگر-نویسنده Aaryan Ramani Girijavallabhan می گوید که مرغ بود که باید در منو برای فرزندان خود. “انتخاب انبوه برای نسل امروز و آنچه که آنها می خواهند فقط یک تماس تلفن دور. اما در حال حاضر آن است vazhappindijackfruit دانه و chembu thaal! ما یک ظرف با خام موز تقریبا هر روز و فرزندان من شروع به شهوت و میل آن!” می گوید Aaryan.

اما این نباید موقت عادت امتیاز Sridhar Radhakrishnan, برنامه, مدیر, Thanal. “این مرحله عبور خواهد کرد. آنچه مهم است این است که چقدر شما تبدیل شده اند خانواده خود را. این زمان مناسب به کودکان خود را درک آنچه که ما در طبیعت است. این باید تبدیل به یک فرهنگ شده است. آنها را به همراه نشان دادن گیاهان و به آرامی آنها همچنین قادر خواهد بود برای درک آنچه که ما در مقدار زیادی در محیط اطراف ما می گوید:” Sridhar.

دستور غذا برای Thazhuthama thoran

مواد لازم:

Thazhuthama برگ شسته و خوب خرد شده; نارگیل 1 فنجان رنده شده; فلفل سبز 5-6; پیاز کوچک خرد شده – 1/4 فنجان; دانه خردل – 1/4 قاشق چایخوری; زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری; روغن – 2 قاشق غذاخوری; برگ کاری; نمک را به طعم و مزه

روش:

روغن را در یک ماهی تابه و splutter دانه خردل. اضافه کردن پیاز خرد شده و به هم بزنید برای یک دقیقه. به این اضافه کردن برگ ها و زردچوبه و پودر سبز, فلفل و نمک. به خوبی هم بزنید و بگذارید به مدت یک دقیقه. مخلوط نارگیل رنده شده و دوباره به هم بزنید. پوشش پان و طبخ برای حداقل پنج دقیقه. وجود دارد بدون نیاز به اضافه کردن آب است. باز کردن درب در بین و آن را هم بزنید و یا دو. چاشنی زدن با برگ کاری.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>