چنای بر اساس روح از زمین دعوت از مردم برای به اشتراک گذاشتن میراث دستور العمل برنج در Instagram

“تحقیقات می گوید: 21 روز طول می کشد به شکل یک عادت جدید. ما باید 21 روز در خانه — بله این یک مستند است, اما آن را نیز فرصتی برای تأمل در شیوه زندگی ما و درک تاثیر آن بر سلامت ما و محیط زیست و جامعه می گوید:” Jayanthi Somasundaram چنای بر اساس روح زمین, یک سازمان است که ومیزان در حفاظت و کشت میراث فرهنگی تولید کند.

روح از زمین است که در حال حاضر تشویق همه برای به اشتراک گذاشتن دستور العمل های که با استفاده از میراث برنج از طریق Instagram که آنها را به نوبه خود در پست خود Instagram رسیدگی spirit_of_the_earth_2017. با تمرکز در فکر خوردن و ایمنی ساختمان در این مستند اطلاعات روی برنج استفاده می شود برای هر ظرف را نیز به اشتراک گذاشته شود.

بصری داستان های به اشتراک گذاشته شود برای بعد از 21 روز را در اطراف سه تم اصلی.

برای اولین بار خواهد بود که چه میراث برنج واقع است — آنچه که شما سعی? سالم است ؟ آن است که آسان به طبخ ؟ آن را خوشمزه است ؟ چرا باید یک انتخاب برای میراث برنج بیش از جلا هیبرید نوع?

دوم خواهد بود و آگاه زندگی — آیا مواد غذایی خود را از آمده است ؟ آیا شما شده است به یک مزرعه ؟ آیا می دانید یک کشاورز ؟ چه بومی انواع محصولات کشاورزی ؟ آلی است واقعا مفید برای خاک ؟

سوم خواهد بود و ایمنی در ساختمان مواد غذایی — چه رنگ در بشقاب من? بیشتر رنگ سالم ؟ می توانید برنج ساخت ایمنی ؟ برنج چقدر باید من برای هر وعده غذایی ؟ چه چیزی می تواند من را با برنج آب ؟

“دستور است به چیزی ساده هیچ چیز بیش از حد تصور است. به اعتقاد ما این داستان ها را تشویق به گفتگو در بسیاری از خانه های” Jayathi می گوید و اضافه کرد “تغییر ممکن نیست حق دور اما این مکالمات قطعا اعتصاب وتر. هنگامی که مردم آگاه هستند از آنچه که آنها در حال خرید که در آن آنها خرید چه بخورند و چگونه زندگی می کنند — آنها را تکامل از صرف مصرف کنندگان به همکاران به جامعه است.”

به عنوان بسیاری از خانواده ها در حال صرف غذا با هم وجود دارد که افزایش بهره در پخت و پز وعده های غذایی سالم. در این زمان Jayanthi می گوید که آنها امید به مردم معرفی به ارقام بومی برنج که نیست فقط سالم, بلکه بهتر برای این سیاره است. “ما در 50 هکتار زمین کشاورزی در Manjakudi نزدیکی Tanjore ما را کشت و نزدیک به 40 انواع differnt از میراث برنج و دائما در تلاش برای احیای گونه های بیشتر,” او می گوید.

طیف گسترده ای

وقتی که می آید به میراث برنج هر یک از انواع منحصر به فرد از طعم و عطر و اموال. معطر آنهایی که شامل gobindobhog, اجرا ghansal, katarni, sukhdas و همچنین iluppaipoo چمپا. از کشاورزی منظر ارقام برنج می توان به kuruvai (کوتاه مدت محصول 60 تا 90 روز) و چمپا (بلند مدت محصول 120 تا 130 روز).

“ما برخی از ارقام برنج که بهترین راه حل مناسب برای ساخت idli و dosa — garudan چمپا poongar, kullakar, iluppaipoo چمپا thooyamalli و navara. برای تهیه تنقلات سنتی مانند murukku و thattai توصیه می کنیم thooyamalli, perungar یا ramakali برنج. این بهترین فصل را vathal و vadams و برای آن thengapoo چمپا است که به بهترین وجه مناسب,” Jayathi می گوید.

او می افزاید: “این فعالیت است که برای مردم به درک که تغییرات ساده در شیوه زندگی می تواند مورد بسیار بزرگتر تغییرات بیش از حد. ما فکر می کنیم این است که زمانی که مردم در حال رفتن به مورد زندگی فکر می کنم و منعکس کننده در انتخاب های خود و امیدوارم تصمیم گیری بهتر در پایان 21 روز است.”

سهم خود را از میراث برنج دستور العمل از طریق ایمیل به spiritoftheearth2017@gmail.com تماس بگیرید و یا 9500082142. دستور العمل ها و تصاویری را به اشتراک گذاشته در Instagram صفحه.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر