نوای مشترک گسترده باقلا

من استفاده می شود به نگاه به جلو به زمستان به عنوان یک کودک در حال رشد در حیدرآباد انتظار برای فرار از این شهر بی امان گرما از طریق سال. زمستان به معنای داستان های فصلی مواد غذایی بیشتر از avarakkai (سنبل لوبیا/ گسترده لوبیا) در دسترس نیست در حیدرآباد در سراسر سال است.

وعده های غذایی را در خانه, در ما, هسته ای, خانواده, بودند, همیشه, ساده, سر و صدا, رایگان, کرایه گیاهی. مادر من با تمرکز بر غذا خوردن محلی و فصلی — یک اصل راهنما در صفحه اصلی. همانطور که من نوشتن این, من تعجب می کنم که چگونه این مواد غذایی دقیق مفهوم است که در سراسر جهان گرفته شده در حال حاضر — از خوردن غذاهای فصلی از منطقه است.

امور خانواده

بیا زمستان فصلی avarakkai خواهد خود را از حد انتظار ظاهر. مامان من خواهد مهمانی ما با داستان چگونه توپخانه لوبیا و سپس از بین بردن پوست بیرونی بود و یک بار در امور خانواده است. او همچنین صحبت از, چگونه بهترین لوبیا بودند آنهایی که مشخصه sogadu — عطر لوبیا برداشت در زمان مناسب — و چگونه لوبیا ساخته شده راه خود را به تقریبا همه چیز را از idli, dosa, upma برنج رسام و sambhar.

یک زمستان پدر من در بازگشت از بنگلور با یک کیسه پر از avarakkai. مشخص بوی لوبیا را در یک کیسه پارچه ای چیزی است که من می توانم هرگز فراموش نکنید. هیجان زده من, پدر و مادر, خواهر و من نشسته با هم به پوسته لوبیا; من به دنبال نگه داشته در انگشتان من تغییر رنگ از بافت چرب, باقلا از غلاف. مادرم توضیح داد که sogadu نیز هنگامی که لوبیا است که در آن بهترین اندازه و طعم است و معمولا برداشت پس از یک املا از بارش باران. چند روز آینده همه چیز در مورد avarakkai — از avarakkai saaru (رسام) یک دستور است که او آموخته از مادر به avarakkai uppitu (upma) و akki roti (برنج rotis).

اما مورد علاقه من بود hittaku avarebele huli (sambhar ساخته شده با پوست کنده لوبیا). وقتی که من برای اولین بار طعم آن من می دانستم که آن را بر خلاف منظم sambhar ما تا به حال در خانه. این یکی ساخته شده با استفاده از دانه های پخته شده در زمین, سرگرمی و نه سنتی دالون.

شیرین و سرخ شده

سال بعد هنگامی که ما معطوف به بنگلور, زمستان به معنای دسترسی آسان به بسیار دوست داشتنی avarakkai و همچنین دیدن آن در بسیاری از اشکال دیگر از جمله در halwa و به عنوان یک سرخ شده خوش طعم اسنک. من اول روزنامه های شغلی در بنگلور دفتر غذاخوری خدمت آن با poori و مزش دقیقا مانند آنچه که ما استفاده می شود به خوردن در خانه.

زمستان است و همچنین زمانی که avarakkai میله می گیرد در بنگلور را Sajjan رائو دایره سالانه امر است که می بیند ازدحام جمعیت به نمونه های بی شمار تفاسیر باقلا. پس از بازدید از چندین نسخه از جشنواره من می توانم می گویند که وجود دارد چیزی جدید برای نگاه به جلو به هر سال است.

لوبیا را می توانید ظاهر آن را حتی در خود pani پوری و گلاب jamun. تطبیق پذیری از این باقلا و راه آن می آمیزد به بسیاری از غذاهای واقعا شبیه هیچ دیگر است. مردم نیز بر این باورند که نام این شهر الهام گرفته شده بود باقلا آن را به عنوان نامیده می شد Bendakala Ooru (شهر لوبیا پخته) که در نهایت بنگلور. Avarakkai برای من یک حافظه مواد غذایی است که من به گرامی داشتن و نگه داشتن نزدیک به قلب من.

Photo: Bindu Gopal Rao

عکس: کل Gopal رائو

Hittaku Avarebele Huli

مواد تشکیل دهنده

200 گرم avarakkai بدون پوست

2 پیاز متوسط

2 گوجه فرنگی متوسط

یک چند عدد گشنیز تازه

100 گرم نارگیل خشک

4-5 خشک فلفل قرمز

100 گرم نارگیل تازه

2-3 فلفل سبز

1 چوب دارچین

چند حبه سیر (اختیاری)

1 قاشق چایخوری دانه خردل

1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز

کمی آنغوزه

1 قاشق چایخوری زردچوبه

2 عدد برگ کاری

1 قاشق غذاخوری روغن یا روغن حیوانی

1 قاشق غذاخوری پودر sambhar

1 قاشق غذاخوری پودر رسام

50 میلی لیتر تمبر هندی آب

نمک را به طعم و مزه

روش

1. سرخ کردن پیاز, خشک نارگیل و دارچین و سیر و فلفل قرمز و خود را کنار بگذارند. پس از سرد خرد کردن آنها را با نارگیل تازه سبز, فلفل تازه, تخم گشنیز, سیر و گوجه فرنگی را درشت رب.

2. روغن را در یک تابه اضافه کنید و دانه خردل, دانه زیره سبز, برگ کاری و آنغوزه. هنگامی که دانه خردل با خشم ادا کردن اضافه کردن زمین, سرگرمی و سرخ برای چند دقیقه.

3. اضافه کردن شسته avarakkai لوبیا و سرخ برای برخی از زمان. اضافه کردن کمی آب و نمک و زردچوبه sambhar و رسام پودر. اضافه کردن آب به مقدار کم به عنوان غذا شروع به ضخیم شدن. پوشش و اجازه avarakkai به طبخ در زمین تاپیک.

4. اضافه کردن تمبر هندی و آب به جوش آورد.

5. خدمت گرم است. این را می توان با برنج chappati یا poori راه شما آن را می خواهم — ضخیم یا آبکی.

این نویسنده مستقل و عکاس از بنگلور به دنبال نامتعارف تجارب از طریق سفر است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>