یک خط تیره از آهک لمس جاده: Poha در سراسر کشور

آن اوایل 90s. ما رانندگی از راجستان به Tamil Nadu, از طریق, Madhya Pradesh, Maharashtra, Karnataka در زهوار در رفته فیات که ما زد متناوب در بنزین و LPG به صرفه جویی در پول. باستان Padmini خرید دست دوم از شیرین بانوی پیر در بلگایوم بود نه یک LPG خودرو — هیچ کدام وجود دارد آن روزها — اما من فوق العاده مدبر بود و اصلاح مونتاژ كاربوراتور و یا هر thingamajig بنابراین آن را به اجرا در گاز است. ما را به پس زدن دهنه اسب دو سیلندر در بوت جستجو دیوانه وار برای پر کردن مجدد در شهرهای کوچک که تا به حال همه از یک توزیع کننده گاز مایع.

ما رانندگی را از طریق مرکزی هند در یک ماشین کوچک ما سه ساله در صندلی عقب با کمی پول تلفن همراه و یک نقشه. ماشین نیست دقیقا سریع و ما نیاز به رسیدن به حداقل اواسط اندازه شهر قبل از شب هنگام هر روز و ترک واقعا زود بیا سپیده دم. برای صرفه جویی در وقت ما را امتحان کنید و خوردن صبحانه در اجرا و توقف تنها برای ناهار معمولا در متزلزل کنار جاده dhabas. و به عنوان ما را در سراسر Madhya Pradesh و ماهاراشترا صبحانه ما همواره poha. بله همان برنج پهن که به شدت دستپاچه یک رهبر بی جی پی که او تا به حال برای هشدار به هموطنان خود که poha-خوردن eccentrics به خوبی می تواند مهاجران غیر قانونی.

توسط شش صبح بسیاری از اصطبل های کنار جاده ای خواهد بود و در حال اجرا و تنها stuff در منوی شد poha و چای. ما می خواهم به خرید دو وعده پر کردن فلاسک با چای هاپ بازگشت به ماشین و رانندگی کردن. آفتاب-زرد پر-نرم poha آزادانه چاشنی زده شده با بادام زمینی رنده شده تازه و نارگیل و فلفل سبز و یک خط تیره از آهک خواهد بود خدمت در مربع بزرگ از روزنامه. کار من این بود که به خوردن چند قاشق و پس از آن پرتاب برخی از به, از کون به عنوان او سوار.

آن را خوشمزه ترین poha من تا کنون خورده است. حتی امروز سعی کنید به عنوان من خواهد شد و من هرگز به نظر می رسد که دقیق طعم و مزه. اما پس از آن من هرگز قادر به اضافه کردن یک لمس از جاده که داش از روزنامه پهلو در صبح, هوا, سبکی هستی.

در کلکته در اولین روزنامه کار من عزیزترین دوست و همکار را poha در dabba گاهی اوقات. من استفاده می شود به آن را دوست دارم و تصور من بود مادر او ساخته شده آن را برای او. من بعدا متوجه شد که مادر او بسیار ناخوش و دوست من بود که رئیس طبخ و بطری شوی. این دستور غذا را که من به دنبال برای یک مدت زمان طولانی از آن استفاده می شود که تکه های سیب زمینی در آن بلکه کوچک گلچه های کلم بروکلی. البته در کلکته زمستان آمده و ما را phoolkopi در shingaras بیش از حد ظریف مداخله که به توصیف برای فلسطینیان به ارمغان آورد تا در آن نفت خام هیولا به نام سمبوسه.

خوردن عصرانه سنت

در بنگال poha است chire و از آن می آید یقین به خود در خوردن عصرانه به عنوان chire bhaja که در آن سرخ شده ترد با بادام زمینی و فلفل قرمز خو با kalo jeere که تذکر تند شیرینی ها و چاشنی نمک و فلفل. عنوان غرب chire bhaja می شود chivda در ماهاراشترا و pauva هیچ chevdo در گجرات اما در حال حاضر معطر نوار روغن-سرخ شده با نارگیل, چاق و چله کشمش و کاشو در پرتاب.

آن را یکی از پدر من تنقلات مورد علاقه و ما را از خواب بیدار بسیاری از یک بعد از ظهر یکشنبه به پیدا کردن او را در روشن آشپزخانه با صبر و حوصله پیچ دسته از chire و بادام زمینی است. سپس او نشسته بود خودش را با یک bowlful از آن سه تیز مداد و هندو را مرموز جدول کلمات متقاطع تا مادر به ارمغان آورد و قهوه.

در واقع خانه ما تا به حال کاملا یک امر ثابت با poha. هنگامی که ما واقعا جوان من به یاد داشته باشید پدر استفاده می شود به ترک کار خیلی زود است. پیدا کردن آن سخت به خوردن استادانه درست شده وعده غذایی صبحانه برای او آن روز بود poha خیس و خشک برای نرم کردن آن را با کشک مخلوط و یک خط تیره از نمک. مادر گاهی اوقات خو آن را با دانه خردل و برگ کاری گاهی اوقات نه.

در روز هنگامی که پدر بود و نه عجله کردن مادر را به نوع دیگری او را دوست داشت. این فلفل poha – milagu aval در تامیل – تا به حال چیزی بیشتر از دانه خردل و برگ کاری تقریبا زمین jeera و فلفل و کاشو سرخ شده در روغن. این نگاه کاملا قیافه های معمولی سیاه و سفید پشته عدم حتی با یک لمس زردچوبه اما آن طعم کاملا آسمانی.

Puranic poha

و البته ما کودکان بزرگ شده در داستان Sudama داشتن هیچ چیز را به بهترین دوست خود کریشنا پادشاه Dwaraka اما یک تعداد انگشت شماری از poha همراه در پارچه. من بزرگ کتاب مصور به حال یک نقاشی از نگهبانان کاخ مسدود کردن Sudama راه. این مرا بسیار خشمگین من در زمان یک مداد نوک تیز و کاهش در سپاه پاسداران حتی اگر من می دانستم که به خوبی در صفحه بعد خواهد متحد Sudama با کریشنا.

در روز جمهوری در این سال Kolkatans استخدام خفیف تر و پر کردن فرم اعتراض — آنها به سادگی توزیع chire به همه.

Avalakki poya, atukulu, سیرا, باجی, phovu — poha یک کلمه در عملا هر زبان هندی. در شاليزار-رشد برنج-غذا خوردن ملت آن را به سختی تعجب آور است که پهن برنج باید در همه جا حاضر است که آن را حتی از آن ساخته شده به Bhagavata Purana. اما در حال حاضر اساطیر خود را باید دوباره مورد بررسی قرار گرفت. شد Sudama بنگلادش? که نوشت: Bhagavata Purana? ما همه بنگلادشی? شد کریشنا ضد ملی چرا که او خوردند poha با چنین عشق ؟ و اگر ما نشان می دهد poha دستور به جای شناسایی مقالات به NRC enumerators خواهد شد و ما تمام توان به اردوگاه های بازداشت?

یکشنبه, دستور العمل

دوست من poha

Image: Getty Images/ iStock

تصویر: گتی ایماژ/ iStock

مواد تشکیل دهنده

1 فنجان poha یا برنج پهن

یک تعداد انگشت شماری (یا بیشتر) بادام زمینی

1 فنجان خرد شده و سیب زمینی و گل کلم و نخود سبز

نمک را به طعم و مزه

فشار آب لیمو

برای معتدل:

یک قاشق چایخوری از هر یک از دانه خردل, زیره سبز و aniseed

1 تا 2 عدد برگ کاری

2-3 فلفل سبز

1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

برای چاشنی زدن:

2 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده

یک مشت برگ گشنیز خرد شده

1-2 شکاف فلفل سبز

روش

1. شستن ضخیم poha برای چند دقیقه تخلیه و نگه دارید.

2. روغن را در تابه و انجام tadka خردل, زیره سبز, aniseed برگ کاری و خرد شده فلفل سبز. اضافه کردن زردچوبه.

3. فرای یک تعداد انگشت شماری از پوست کنده بادام زمینی بو داده در روغن.

4. اضافه کردن تکه های سیب زمینی و گل کلم گلچه و نخود سبز. هم بزنید و پوشش تا پخته شده اما شرکت است.

5. اضافه کردن خشک poha. نمک را اضافه کنید. به خوبی هم بزنید و بگذارید به مدت چند دقیقه.

6. نم نم نارگیل رنده شده و گشنیز خرد شده. اضافه کردن یک خط تیره از آب لیمو.

7. ترتیب یک زن و شوهر از کل شکاف فلفل سبز در بالا.

8. خدمت می کنند. (در روزنامه مربع است.)

vaishna.r@thehindu.co.in

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر