تجهیزات کترینگ

تجهیزات کترینگ همانند تجهیزات یک آشپزخانه صنعتی باید با کیفیت و مرغوب باشند. زیرا غذایی که توسط این تجهیزات طبخ می شود به دست مشتری می رسد و هر چه کیفیت تجهیزان بیشتر باشد غذای خوشمزه تر و بهتری درست می شود و مشتری رضایت بیشتری خواهد داشت که در نتیجه باعث افزایش درآمد و فروش می شود.

بزرگترین و مهم ترین هزینه ای را که راه اندازی یک کترینگ یا رستوران دارد همین خرید تجهیزات می باشد که باید لوازمی با متریال مستحکم و مرغوب و بسیار زیبا و کارآمد خریداری شود. برای انتخاب تجهیزات و مدل آن ها باید نوع غذایی که باید طبخ کنید و ظرفیت محیط کترینگ را در نظر داشته باشید. هر هزینه ای که برای راه اندازی یک کترینگ و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی تیام استیل بکنید می تواند به عنوان یک سرمایه گذاری برای شما باشد.

چک لیست خرید تجهیزات کترینگ

کترینگ نیز همانند هر آشپزخانه معمولی نیاز به وسایل و لوازم آشپزی دارد با این تفاوت که تجهیزات کترینگ باید مجهز تر و در اندازه بزرگتر باشند. زیرا برای تعداد زیادی افراد باید غذا طبخ شده و به موقع بدست مشتری رسانده شود. تجهیزات کترینگ شامل اجاق گاز فردار صنعتی، اجاق گاز رومیزی صنعتی، چرخ گوشت صنعتی، اسلایسر صنعتی، دستگاه یخ ساز صنعتی، هود صنعتی، دستگاه سبزی خرد کن صنعتی، تابه گردان، دم کن برنج، پاتیل خیساندن برنج، دستگاه استریل چاقو، تخته کار چوبی آشپزخانه، سیخ شور، ترولی آبچکان، اره استخوان بر، میز دورچین، میز کار، میز کباب کشی، میز سالاد بار می باشد.

اهمیت استفاده از آشپزخانه صنعتی ، ون و کامیون مخصوص حمل غذای گرم

هنگام راه اندازی کترینگ و تهیه و خرید تجهیزات لازم باید هزینه خرید ون یا کامیون و دستمزد راننده را نیز در نظر داشته باشید. کامیون و یا ون حمل و توزیع غذای پخت شده یکی از ضروریات راه اندازی کترینگ موفق است. زیرا در صورتی که کترینگ مجهزی برای طبخ انواع غذای با کیفیت داشته باشید ولی فاقد وسایل حمل و نقل مناسب برای گرم نگه داشتن غذا و توزیع و رساندن غذا به دست مشتری نباشید؛ نمی توانید در این زمینه به موفقیت خوبی برسید. استفاده از ماشین های مخصوص حمل غذا و مانع از سرد شدن غذاها در مسیر می شوند و در نهایت غذا گرم و خوشمزه به دست مشتری می رسد. زیرا این ماشین ها مجهز به  سیستم ویژه ای برای گرم نگه داشتن غذا هستند.

آشپزخانه صنعتی شامل تجهیزات و ماشین آلات صنعتی یکی دیگر از ملزومات راه اندازی یک کترینگ موفق است.  این نوع آشپزخانه اگر بتواند پاسخگوی استفاده و استهلاک زیاد کترینگ باشد می تواند برای صاحبان هر کترینگی یک سرمایه گذاری محسوب شود. تجهیزات کترینگ باید به دقت و بر اساس یک نقشه مهندسی شده و با توجه به فاکتورهای زیادی از جمله ظرفیت تولید انتخاب شوند. بطوری که امکان گردش مستمر و بدون اشکال غذا از محل آماده سازی به لاین پخت را فراهم نمایند.

مزایای راه اندازی کترینگ در مقایسه با رستوران ها و فست فودها

کترینگ برخلاف رستوران ها و فست فودها نیازمند مکانی برای سرو غذا نیست و از این لحاظ دارای صرفه اقتصادی می باشد. البته برای رساندن غذا به دست مشتری بایداز یک وسیله مانند کامیون یا ون مخصوص حمل غذای پخت شده استفاده کرد. همچنین به دلیل اینکه غذا در ظروف یکبار مصرف سرو می شود نیازی به خرید ظروف غذاخوری و دستگاه های شستشوی ظروف کثیف نیز نمی باشد. بنابراین این نیز یکی از مزیت ها راه اندازی کترینگ نسبت به رستوران، کافی شاپ و یا فست فود است. بیشتر مشتری های کترینگ ها شرکت ها و سازمان های بزرگی هستند که برای تهیه غذای روزانه پرسنل خود با کترینگ ها قرارداد می بندند. بنابراین چون مشتریان کترینگ ها مشخص می شود می توان میزان درآمد را در یک بازه زمانی مشخص را نیز تخمین زد.

کترینگ ها چه غذاهایی را طبخ می کنند؟

 کترینگ ها بسته به اینکه برای چه مجموعه ای چه غذایی طبخ می کنند  می توانند منوهای غذایی متنوعی داشته باشند. برای مثال اگر غذا برای دانشجویان ، کارمندان شرکت ها یا میهمانان یک مجلس تهیه شود منوهای کترینگ می تواند شامل مجموعه ای از خورش ها ، کباب ، ماهی ، مرغ و جوجه با ادویه و چاشنی های متنوع باشد.

همچنین اگر غذا برای بیماران بستری شده در بیمارستان ها باشد بسته به نوع بیماری که معمولا رژیم غذایی خاصی دارند باید مواد غذایی ، نمک ، روغن و هم چنین شیوه ی پخت خاصی مانند بخار پز ، آب پز  در منوی غذایی گنجانده شود. چنانچه غذا برای مسافران هواپیما یا قطار پخت شود سبک و سنگین بودن غذاها با هم یکسان نیست .